Monthly Archives: July 2010

Harga Stem Naik – Tarif Pos Baru

Petang tadi aku dan Alice pergi pejabat POS Times Square, sebab kat sini tak ramai orang dah cepat service dia. Temankan Alice sebab dia nak pos surat ke PTPTN. Kalau dulu kita pos surat guna stem rm0.30 je tapi sekarang … Continue reading

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | 11 Comments

Peraduan “MIMIC TO THE MUZIC” bersama Munchy’s

Adakah anda penggemar biskut wafer Munchy’s? ya siapa yang tak pernah cuba biskut yang paling sedap didunia ni betul tak?..tak lain tak bukan Muzic Wafer Munchy’s lah. Terdapat 4 pilihan dan citarasa yang sangat enak dimakan antaranya Muzic Cubes, Muzic … Continue reading

Posted in Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Cara Mudah Dapatkan Tiket MTV World Stage Live in Malaysia 2010

Anda pasti terkejut dengan apa yang saya akan tulis ni. Anda seorang yang sukakan hiburan?.. anda inginkan sesuatu yang hangat pada hujung minggu ini? Apa lagi teruskan membaca kerana sesuatu yang hebat dan panas menanti anda.  Anda mungkin salah seorang … Continue reading

Posted in Konsert, Sponsored Post | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Dato Sheila Majid – Live Concert in Jakarta

Wahhh ratu Jazz kita siapa lagi kalau bukan Dato Sheila Majid akan beraksi dipentas jiran seberang lah.. best nih, maklumat yang baru diterima konsert live Dato Sheila Majid in Jakarta ni akan berlangsung pada 23-September-2010 ini di Plenary Hall, Jakarta … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Tahun 1431H | 2010M – Labuan

Dapatkan Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Tahun 1431H | 2010M – Labuan , bagi negeri-negeri lain akan dikemaskini dari masa ke semasa. Muatturun : http://www.muftiwp.gov.my/v1/doc/imsak_berbuka_labuan.pdf

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , | Leave a comment

Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Tahun 1431H | 2010M – Kuala Lumpur / Putrajaya

Dapatkan Jadual Waktu Imsak Dan Berbuka Puasa Tahun 1431H | 2010M – Kuala Lumpur / Putrajaya , bagi negeri-negeri lain akan dikemaskini dari masa ke semasa. Muatturun : http://www.muftiwp.gov.my/v1/doc/imsak_berbuka_kl.pdf

Posted in OMG | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 2 Comments