I Miss U Like Crazy Aliceeeeeeeeee!!!

Alice aku tulis entry ni ketika aku ada kat Malaysia lagi.. aku dah Schedule entry ni awal-awal.., sekarang aku dah berada di Hong Kong. Mungkin tengah tidur kot?.. huhu manalah aku tahu kan sebab aku dah Schedule entry ni awal-awal takut kat Hong Kong susah nak dapat line Wifi… hihiih.. apa-apa pun aku nak kau tahu yang aku disini rindu kau sangat-sangat… like crazyyyyy u knoww…… huhu ok la darling take care your self, jangan nakal-nakal dan tido awal.. jangan asik main barn buddy je tau hehehe.. muaahhh…

Bila kau rindu aku kau play lah lagu ni ye.. aku tujukan khas buat kau…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku. Bookmark the permalink.

One Response to I Miss U Like Crazy Aliceeeeeeeeee!!!

  1. comel says:

    So sweet….cant wait to see u…miss u so much…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *