Skodeng ~~ Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Bercuti Di Bali

Wahhh mesranya Awal Ashaari dan Scha Al Yahya bercuti di Bali… tak sangka diam-diam ubi berisi… kepada anda berdua cepat-cepatlah kawin kalau dah suka sama-suka. Saya amat sukakan anda berdua.. nanti kalau kawin jemput la saya yew… tak jemput siap tak nak kawan korang lagi.. 😉

Awal bila ko nak ajak aku karaoke lagi?.. huh..! tension..

P/S : Jom layan gambar-gambar yang Awal Ashaari upload kat Facebook dia .. komen la yeh..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to Skodeng ~~ Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Bercuti Di Bali

  1. Sya Isya says:

    phewiitt…mesranya..OK lah tu, bagai pinang di belah 2

  2. ata says:

    huhu,contoh terbaik dari artis untuk semua rakyat Malaysia….

  3. admin says:

    hihi secocok.. tercocok.. dicocok.. apakah..

  4. admin says:

    haha terbaek la sangat..

  5. muslimah says:

    assalamualaikum,,,xjawab dosa.kan nabi cakap xleh pegang tangan dgn laki.haram tauuuuuu..berdosa besarrrrrr…..ingat…..dah la pakai baju x tutup aurat…hampehhhhhhhhh………u bermesra dgn awal tapi bile nak kahwin….macam berzina la pulak..x malu ke masuk internit…1 dunia tengok…jika nak jadi artis janganlah berpeluk pulak… pi la sekolah agama dulu..belajar akhlak tu…u reti sembahyang x…jika reti sembahyang xla buat macam tu…seronokkkk ka buat macam tu…nanti kat akhirat kena seksa baru tauuuu…

  6. Mohd Zaid says:

    waalaikumussalam 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *