Nuffnangers who recently read your blog – Minggu Ini Jatuh Kepada!

Senarai Nuffnangers yang terpilih dan kerap membaca blog mohdzaid.com pada minggu ini jatuh kepada… jeng..jeng..jeng..

Munn : http://wen-m.blogspot.com/
easy-dll : http://jiwakacau.com/
eyriqazz : http://eyriqazz.com/
nordaleela : http://nordaleela.blogspot.com/
alaopz : http://alaopz.blogspot.com/
Loyar Lawa : http://vidalarasta.blogspot.com/
nat2447 : http://noryuslan.blogspot.com/
mas_joe83 : http://maslinamansor-life.blogspot.com/
ynaaohynaa : http://ynaaohynaa.blogspot.com/
tina sofea : http://tinasofea.tumblr.com/
bingkisanilahi : http://mohdsharil.com/
ezummi018 : http://kupas2.blogspot.com/
meng : http://sha-hir.blogspot.com/
labulabee : http://amilesinmyshoes.blogspot.com/
m.anis : http://domesomefavour.blogspot.com/
suhaimy : http://bloglelaki.com/
budakjawa : http://budakjawa.getokubi.com/
bubbles182 : http://bubblesgoestravel.com/
zulsyamin : http://onlyzul.blogspot.com/
mjdetroit83 : http://jmrblackfinger.blogspot.com/
iylia89 : http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/
sarahshafie : http://sarahshafie.blogspot.com/
minty : http://9teen86.blogspot.com/
azreeceli : http://komuniti-blogger.com/

Terima kasih kepada semua senarai blogger diatas yang menjadikan laman blog Mohdzaid.com sebagai aktiviti persinggahan dan tempat riadah korang.. terima kasih juga kepada semua blogger yang sudi masuk blog saya ni tetapi tidak tersenarai, jangan risau masuk lah selalu blog ini mungkin anda minggu depan giliran anda pula..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

9 Responses to Nuffnangers who recently read your blog – Minggu Ini Jatuh Kepada!

  1. YnaaOhYnaa says:

    alamak.. kantoi pulak… baru baget nak jadi silent reader yang tak berapa nak silent lagi dah. hahaha 😛

  2. Zulsyamin says:

    wah ade lagi..kantoi plak..
    best lepak2 kat sini…

  3. alice says:

    🙁 nak wat camne kan…

  4. admin says:

    hehe sabar la alice.. kau akan ku buat satu entry khas kat blog aku ni..

  5. admin says:

    thanks zul.. singgah2 la selalu ye..

  6. admin says:

    hehehe tak pe leh promot blog awak juga..

  7. Luth Textile says:

    takde pon kt atas? 🙁

  8. Daleela says:

    hhehehehe camne leh tersangkut kat situ….

  9. admin says:

    @Daleela dah rezeki .. saya ambil je lah.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *