KCT 1 Milik Datuk K Selepas Bida RM66,550 ~ WOW


Lawak KCT 1

Gila lah nombor plat “KCT 1” dibida oleh datuk K dengan harga RM66,550 hengget?… ye lah orang dah banyak duit apa-apa pun boleh buat.. hanya sekadar nombor plat sanggup laburkan duit yang banyak tu..  tapi bagi Datuk K dan Datuk Siti Nurhaliza Taruddin, harga bidaan tu apalah sangat yang penting nombor hikmat itu menjadi milik mereka.

Seramai 192 nama yang membuat bidaan nombor plat “KCT 1” ni dan berdasarkan senarai nama yang dikeluarkan Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) Kedah, nama Datuk Seri Khalid Mohamad Jiwa disenaraikan sebagai pemenang bagi bidaan untuk memiliki nombor emas itu.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to KCT 1 Milik Datuk K Selepas Bida RM66,550 ~ WOW

  1. papabear says:

    isk isk isk… aku nak save 1000 sebulan pun susah, dia gi beli plate no keta je sebanyak tu… orang kaya orang kaya….

  2. alice says:

    mmg kaya raya lah dorang…

  3. kalau dah berduit.. semua benda tak mustahil…

  4. admin says:

    betul tu bro,,

  5. admin says:

    tak apa la alice.. kita tak kaya wang.. kita kaya yang sapu kat roti tu.. huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *