Worldstage MTVasia Kembali Lagi!

Yey konsert terbesar MTV World Stage Live In Malaysia 2010 kembali lagi tahun ni yang akan berlansung di Sunway Lagoon Resort Surf Beach pada July 31, 6pm. Artis-artis hot dunia bakal beraksi disini nanti.. Wahhh aku tak nak lepaskan peluang ni sebab aku minat sangat kat Katy Perry tau.. ala yang nyanyi lagu ‘Hot and Cold’ tu.. korang mesti tak percayakan yang dia dan beberapa artis HOT lain akan beraksi disini, antaranya Tokio Hotel, Wonder Girls dan Bunkface.

Vocalist Sam, bass guitarist Youk and lead guitarist Paan are the young Klang lads who formed Bunkface in 2005.

-

Pop icon Katy Perry is well-known for louder than life performances in her eccentric outfits and of course, infectious pop songs.

-

Tokio Hotel, the biggest act to come out of Germany in 20 years, has gone a stunning 45x platinum and 65x gold, scored five No. 1 singles and three No. 1 albums.
-

-

Asian pop sensation Wonder Girls are South Korea’s girl group (made up of Sun, Yenny, Yubin, Lim and Sohee) who has become the very first Korean group from Asia to enter Billboard Hot 100 in 30 years.

-

Jadi apa tunggu lagi dapatkan tiket anda untuk menyaksikan MTV World Stage Live In Malaysia 2010 ini sekarang, mudah saja untuk memenangi pass exclusive dari mereka. Hanya tunggu masa dan isyarat yang ditetapkan dilaman http://worldstage.mtvasia.com dan cari orang Hitam (Orang misteri) dilaman web tersebut. Klik (Orang hitam) tu dan jawab soalan mudah dari mereka. Jemputan/Pass akan diberikan melalui email anda. Mudah je kan.. jadi cepat dapatkannya sebelum terlambat.!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com