Sony Music Malaysia Fanpage – Dapatkan CD Percuma Pilihan Anda!

Saya adalah seorang yang gilakan muzik, cakap apa saja lagu mesti saya minati tak kiralah lagu melayu, inggeris, cina, india, hindustan semua saya suka. Bagi saya muzik adalah universal dan sesiapa saja berhak untuk mendengar dan menghayati muzik itu sendiri. Saya telah buat banyak review album-album keluaran syarikan SonyMusic Malaysia antaranya, ALBUM REVIEW- The Potter’s, ,Album Review – Cinta Laura, Album Review – Wings – 21st Anniversary @ Planet Hollywood 21.5.2008, Album Review – The Emperor Of Heavy Metal (MAY 1989-2009 Terunggul), Album Review : Aliff Aziz – It’s Aliff’s Time, Album Review – Hijau Daun (Ikuti Cahaya), Album Review – Alif Satar (Nakal).

Artis-artis terhebat ini telah diterbitkan oleh SonyMusic Malaysia dan telah mendapat sambutan hangat dipasaran Malaysia dan luar negara. Kini SonyMusic Malaysia ingin memberikan anda CD percuma khas untuk peminat setia mereka. Mudah saja untuk memenangi 2 keping CD percuma keluaran SonyMusic Malaysia anda cuma perlu menulis blog tentang Fanpage Facebook SonyMusic Malaysia dan anda berpeluang memenangi 2 keping CD artis pilihan anda. Mudah bukan. Jadi apa tunggu lagi cepat tulis blog tentang Fanpage http://www.facebook.com/sonymusicmy sekarang juga. Sesiapa saja boleh menyertainya.

Apa yang menarik di Fanpage Facebook http://www.facebook.com/sonymusicmy ini?.. haaa kat sini korang boleh dapat banyak info terbaru dan gosip hangat artis mereka. Bukan itu saja banyak kontest dan hadiah turut diberikan. Selain itu banyak movie tiket dan video-video klip terbaru akan diletak di fanpage ini dari masa ke semasa.

Ketahui cara-cara untuk memenangi 2 keping CD percuma disini :-

1. Jadi ahli di fanpage http://www.facebook.com/sonymusicmy

2. Tulis blog tentang fanpage mereka dan letak link fanpage http://www.facebook.com/sonymusicmy. Tidak perlu tulis panjang-panjang dan tak perlu cantik-cantik, tapi janganlah terlalu simple dan tak menarik.. 🙂

3. Tiggalkan link blog anda dibahagian komen blog ini http://jamiechin.com besertakan link URL blog, email dan nombor telefon untuk dihubungi oleh pihak SonyMusic Malaysia untuk pengambilan hadiah.

4. Beri tahu kawan-kawan anda tentang kewujudan laman Fanpage http://www.facebook.com/sonymusicmy, mudah je bukan?… jadi apa tunggu lagi cepat bertindak..

Nota: Applicable for Malaysians in Malaysia only.

Ohkey.. saya sangat teruja dengan dua artis ini dan saya ingin sangat dapat CD dari artis ini.. tak lain tak bukan adalah artis bernama Alicia Keys – As I Am dan Adam Lambert – For Your Entertainment (Japan Version CD + VCD) .


About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *