My Mind is the Scene of the Crime

Anda rasa anda penyimpan rahsia terhebat?.. hahaha anda salah.. saya punya ramai kawan yang tak boleh simpan rahsia termasuklah diri saya sendiri yang kadang-kandang terlepas cerita rahsia orang wakaka.. aku nak cerita satu rahsia kat korang, rahsia ni aku simpan dari dulu lagi.. tak semua orang tahu, Tapi hari ni aku baik hati nak cerita macam mana aku boleh curi duit Nuffnang. Hahahaha pasti gempak kan kalau korang tau macam mana nak dapatkan duit dengan cepat dari Nuffnang.

Alamak rasanya lepas ni aku mesti kena marah dengan orang Nuffnang kan sebab aku dah terbocorkan rahsia ni kat korang.. huhu ini bukan rahsia klik-klik okey ini rahsia halal tau.. rahsianya cam ni kalau korang nak cepat dapat income dari Nuffnang korang kenalah rajin update blog korang, updatelah cerita-cerita yang befaedah dan berguna kat orang ramai. Barulah orang akan sentiasa masuk blog kita dan dapatkan rank yang tinggi di Malaysia dan didunia. huhu gempak tak?.. bermula lah dari sedikit dulu lama-lama lebatlah income korang macam top-top blogger seantero tuh.. ingat jangan sesekali klik iklan korang tu sendiri, nanti aku tak nak cerita rahsia gempak ni kat korang lagi, Huhu 😛

Ni aku nak bagi tau korang satu rahsia lagi, tapi tolonglah cerita rahsia ni kat kawan-kawan yang lain sebab pada 14hb Julai ni Nuffnang dan Warner Bros Picture nak bagi korang tiket free tengok wayang cerita Inception lakonan Leonardo DiCaprio, ceh tak boleh percaya tul si Leonardo DiCaprio ni sebab dialah pencuri rahsia terhebat abad ini.. nak tahu info selanjutnya tentang cerita ni bacalah sinopsis kat bawah ni ye..

poster

Sypnosis


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) is a skilled thief, the absolute best in the dangerous art of extraction: stealing valuable secrets from deep within the subconscious during the dream state when the mind is at its most vulnerable. Cobb’s rare ability has made him a coveted player in this treacherous new world of corporate espionage, but it has also made him an international fugitive and cost him everything he has ever loved. Now Cobb is being offered a chance at redemption. One last job could give him his life back but only if he can accomplish the impossible—inception. Instead of the perfect heist, Cobb and his team of specialists have to pull off the reverse; their task is not to steal an idea but to plant one. If they succeed, it could be the perfect crime.

But no amount of careful planning or expertise can prepare the team for the dangerous enemy that seems to predict their every move. An enemy that only Cobb could have seen coming.
This summer, your mind is the scene of the crime.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to My Mind is the Scene of the Crime

  1. sop says:

    harap berjaya utk dpt tiket free..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *