Aku Insan Biasa

PANAS!! : Aksi Porno Ariel Peterpan Dan Bunga Citra Lestari Pula!

dalam Macam-Macam oleh

Belum lagi habis dengan cerita kononnya ada 32 video porno yang dibintangi oleh wajah seiras dan mirip dengan Nazriel Ilham atau nama glamornya Ariel Peterpan bersama Luna Maya dan Cut Tari, kini Info yang baru aku baca di website Inilah.com mengatakan bahawa satu lagi video panas wajah seiras dan mirip dengan penyanyi terkenal Indonesia Bunga Citra Lestari bersama Ariel Peterpan pula.. perhhh giler lah..

Video panas antara mereka berdua ternyata sudah berada dipasaran dalam bentuk VCD di Kota Manado, Sulawesi Utara. Huhu kalau nak tengok pergi la sana beli tak mahal harga yang dijual dalam Rp 60.000 sekeping, difahamkan juga video lain mirip Ariel, Luna Maya, dan Cut Tari juga diperdagangkan tetapi jualan untuk video mirip ArielBCL lebih hebat macam goreng pisang panas disana. Pihak Polisi Indonesia masih menyiasat dan saat ini masih belum diketahui dari mana mereka dapat video tersebut dan menyebarkannya di Internet dan dalam bentuk VCD.

Apa-apa pun ini gosip semata sebab belum ada lagi dalam internet video mirip ArielBCL ni.. kalau dah ada baru boleh buat penilaian.

Download :- vid1_ArielBCL.flv (shuuuttt jangan kasi tau orang tau)

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. tapi wani cut tari lagi best dari luna maya punya… kalau ko nak BCL nanti aku cari.. sbb aku pun belum tengok..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas