Hong Kong Experiences – Lagi 10 Hari

Yey lagi 10 hari aku akan berangkat ke Hong Kong, percutian keluarga yang paling best.. macam-macam tempat nak pergi ni… persiapan semua dah siap tinggal nak pergi je ni.. tapi sebelum tu apa kata kita layan dulu video ni..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Percutian and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Hong Kong Experiences – Lagi 10 Hari

  1. .::wanie::. says:

    muahahahhaha take care

    sian alice hahaha

  2. jagan lupa lawat Disney skali yer….
    tempat wajib tue…

  3. HONG KONG.. the best shopping experiences i had ever have… 😉

  4. redbirdfe says:

    nak ikut ikut!

    hadiah xde ke? hehe

    JOm KE sini :

  5. admin says:

    hahaha nak hadiah ke @redbirdfe huhu boleh nanti aku buat kontest kat blog aku ni 🙂

  6. admin says:

    really?… mesti gempak abis kan..

  7. admin says:

    sudah semestinya @maslinamansor … disneyland hari pertama saya di Hongkong..

  8. admin says:

    hahaha tak pe @.::wanie::. lepas aku kawin ngan dia aku bawak dia round satu dunia.. hihu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *