18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video)

Selepas tersebarnya video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya kini heboh pula satu dunia dengan gambar-gambar aksi berahi pasangan yang mirip dengan Ariel Peterpan dan Cut Tari, belum pun sejuk lagi cerita panas video lucah mirip Ariel Peterpan dan Luna Maya dah ada cerita lain… WOW memang hebatlah Peterpon ni. Kes ini masih belum dipastikan sama ada video-video dan gambar tersebut adalah lakonan mereka sendiri dan masih lagi dalam siasatan polisi Indonesia kalau tak silap aku.

Video pelakon lucah mirip Ariel Peterpan dan Cut Tari yang bersaiz 50.9MB ini cukup berat dan durasinya lama gak dalam 8.45minit. Aku dah tengok video ni dan memang best.. hahahah best ke?.. aihhhh kang orang kata aku ‘gile seks’ pulak.. huhu.. ye lah aku share dengan korang gak video ni download dan tengoklah sangat puas-puas… tapi dosa sendiri tanggung ye.. hoho korang ingat aku nak letak link download kat blog aku ni?.. huhu sorrylah.. tak boleh.. so aku letak gambar je lah ok tak?..

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Untuk 18tahun keatas sahaja

Menurut sumber laman web Inilah.com yang diceritakan oleh orang yang rapat dengan Luna Maya tapi nama dia dirahsiakan, penyebaran video porno Ariel Peterpan, Luna Maya dan Cut Tari berpunca dari external harddisk ariel yang hilang. Lebih mengejutkan dalam external harddisk tu terkumpul banyak video-video lucah rakaman sendiri yang mirip dengan Ariel Peterpan dan 32 orang wanita yang lain dan sebahagian besar wanita dalam video itu adalah artis yang mirip dengan Ratu Felisha, mirip Aura Kasih, mirip Andhara Early dan mirip vokalis band SHE, Melly Herlina. Sejauh mana kebenaran cerita orang tu aku tak tahulah.. korang boleh usha cerita tu kat link ini.. Video Porno Artis Beredar Dari Harddisk Ariel?

Antara lain sumber di laman Inilah.com mengatakan bahawa Video porno Ariel, Luna Maya dan Cut Tari disebut-sebut diakui Ariel sebagai miliknya saat pemeriksaan di Mabes Polri. Kabarnya, video itu diedarkan pelaku karena motif dendam. Menurut laman web tu Ariel pernah memadu kasih dengan seorang isteri pengusaha tetapi tidak jelas mengapa percintaan sesaat itu terjadi, mungkin Ariel dibayar oleh sang isteri pengusaha itu atau mereka suka sama suka. Terapi skandal percintaan tu dapat dihidu oleh suami si isteri pengusaha tu. Si pengusaha tu tak boleh terima dan dia pasang spy ke rumah Ariel tapi spy tu tak jumpa diorang. cerita lanjut boleh usha kat link ini.. INILAH.COM

Rakaman video porno yang mirip dengan Ariel Peterpan tanpa seurat benang. Gambar terpaksa dikaburkan kerana blog saya ni budak-budak kecik pun masuk.. hehehe... lihat jam yang dipakai Ariel (kanan) dan jam yang dipakai pelakon porno (kiri), macam sama kan?... ermmm

Cut Tari bertahi lalat dilengan...

Aksi pelakon lucah yang mirip dengan Cut Tari.. juga ada tahi lalat di lengan...

Antara betul atau tidak video dan gambar-gambar ini hanya tuhan dan pemilik/pelakunya saja yang tahu, Pihak polis Indonesia masih lagi dalam siasatan kes ini. Harap korang peminat Peterpon ehh silap Peterpan bersabar dan tunggu berita yang benar lepas ni.. tunggu je pengakuan dari Ariel sendiri sebelum menuduh dan memfitnah.. :) layaaannzz..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.