Alamak Nuffnang Dah Hantar Surat!

Hari ni aku dapat satu berita yang mengejutkan dari Nuffnang, tiba-tiba posmen datang rumah bagi salam dan abang posman tu terus menghulurkan surat. Aku ingatkan surat dari bank suh aku bayar kad kredit. Rupa-rupanya surat dari pihak Nuffnang.

Alamak aku ada buat salah ke?.. sampai dapat surat dari Nuffnang.. ehehehe.. tak lah, saja je gempak.. 😛 sebenarnya aku dapat surat ni sebab aku dah cashout duit terkumpul Nuffnang aku tu.. ada la sikit untuk buat belanja bulan ni. Ada satu lagi cheque yang belum sampai dan masih pending lagi.. yang tu duit Advertorial aku dulu.. harap-harap bulan depan dapat lah tuh..

So ini adalah cheque kedua aku dari Nuffnang, nilainya lagi banyak dari cheque pertama dulu. Alhamdulillah rezeki tuhan tak baik aku tolak. Aku terima dengan ucapan Alhamdulillah…

Kawan-kawan aku yang baru nak daftar Nuffnang tu amatlah aku alu-alukan.. Sambil berblogger sambil kita mencari rezeki. Banyak atau sikit tu perkara kedua janji kita ikhlas dalam sesuatu kerja yang kita buat tu, insyaalah ada hasilnya.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Alamak Nuffnang Dah Hantar Surat!

  1. @joegrimjow says:

    hoho
    mantap niiii

  2. camarputih00 says:

    tahniah masyukkkkkkk bykkkkkkkkkkkkkk….

  3. sharinginfoz says:

    seronoknya dapat cek kan saya tak pernah pun cash out… nak tunggu…..

    Pukul Berapa Nak Publish Entry??

  4. maslinamansor says:

    taniah…

  5. Sya Isya says:

    tahniah, mantap r, zaid.

  6. admin says:

    sama-sama.. ala ko lagi mashukk kan..

  7. admin says:

    lol.. dah berapa dah earning kau?.. cashout je kalau dah cukup rm50 leh blanje aku hihi

  8. admin says:

    sama-sama bro…

  9. admin says:

    Tian Chad.. u lagi banyak maa.. ribu-ribu kan..

  10. admin says:

    sikit-sikit je bro.. ada lah sikit..

  11. admin says:

    sama-sama @Masturah..

  12. mdshaari says:

    TAHNIAH DAN KO MMG HEBAT LER…

  13. Mohd Zaid says:

    terima kasih bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *