Top 30 Finalists – Maggi Mee My Way (VOTE SAYA TAU)

Yahooo akhirnya keputusan top 30 peraduan Maggi Mee My Way dah keluar, dan yang paling bestnya menjadi top 30 dah confirmed dapat RM300 + Hamper Maggi berbilai RM100. Perrrrhhhh yang paling bestnya juga kesemua video aku, mak aku dan adik aku berjaya masuk top 30… ini menandakan kami akan dapat RM900 + 3xRM100 (hamper Maggi)… hehehe mak, adik.. dapat duit tu nanti kita pergi Bali nak?…

Ok sekarang saya nak minta tolong kawan-kawan Vote video saya dan video mak, adik saya.. Korang ingat tak Alice dia menang ipod masa kontest Milo dulu, sebab dia vote aku hari-hari tak pernah miss sehari pun.. so sekarang nak minta jasa baik korang vote aku hari-hari sebab pengundi tertinggi akan menang RM100 cash + a RM100 MAGGI® Products hamper, gile siapa tak nak kan?… jadi cepat voooot ye.. TQ..

Vote video saya Laksa Nyonya MAGGI® :

http://www.maggi.com.my/maggimy/recipes.aspx?sect=video&idv=274

Vote video Mak saya Kerabu Mangga Cik MAGGI® :

http://www.maggi.com.my/maggimy/recipes.aspx?sect=video&idv=256

Vote video Adik saya Mee MAGGI® Hailam Romeo :

http://www.maggi.com.my/maggimy/recipes.aspx?sect=video&idv=262

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Top 30 Finalists – Maggi Mee My Way (VOTE SAYA TAU)

  1. nabilah_2908 says:

    wah…1 family pandai memasak yer…erm…nk tolong vote…tp kena jadi member la pulak….kalau tk jadi member tk boleh vote yer..?

  2. admin says:

    hehehe boleh la masak sikit-sikit… oh ye kalau nak vote memang kena daftar,.. sebab kalau menang top pengundi nanti awak dapat rm100

  3. armo02 says:

    Perghh tahun nie raya dengan maggielah satu family..ahaks..will vote kesemuanya..gud luck bro

  4. admin says:

    hehehe thanks bro.. vote hari-hari tau.. nanti mana tau dapat rm100 .. bleh buat duit poket..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *