Sambutan Hari Jadi @ Upper East Side Cafe – Berjaya Times Square

Tahniah dan Selamat Hari Jadi kepada semua rakan-rakan pejabat yang dah tua-tua tu.. hehe, sambutan berlangsung dah dekat 2 minggu lepas tapi baru hari ni berkesempatan nak masukkan dalam blog, boleh kan? tak salah kan?.. huhu.. Ramai gak ye yang celebrate birthday bulan March, April dan May ni yek.. boss aku memang bestlah kalau tak sebelum ni sambutan hari jadi buat kat office je, dah la office punya keluasan kecik so tak muat.. nasib baik la dia ada idea nak buat sambutan kali ni kat Upper East Side Cafe di Berjaya UCH, 14th Floor, Berjaya Times Square.

Kalau korang semua nak tahu, Upper East Side Cafe ni adalah cafe khas untuk pelajar-pelajar Berjaya University College Of Hospitality (Berjaya UCH). Tak silap aku cafe ni hanya dibuka pada hari Khamis dan Jumaat je untuk pelanggan, sebab hari lain untuk diorang belajar kat situ.. Masakan dan menu boleh tahan la.. tapi macam ada kureng sikit.. ermmm yang paling best kek coklat dia la.. memang sedap.. tak tipu memang sedap.. tapi harga pun sedap lah.. hihii..

Upper East Side Cafe – Kalau nak tahu serba lanjut tentang cafe dan Berjaya UCH boleh lawati blog diorang kat sini.. http://www.berjaya.edu.my/

Bergambar kenangan dengan office-mate aku.. Happy Birthday to uallzz..

Abaikan suara aku sebab bukan hari jadi aku pun…. x) “Zaid.. tepi-tepilah ucapan lain kali…” perhhhh panazz je..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Kerja and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *