Nike Football @ Mid Valley Kuala Lumpur

Sila abaikan watermark Astro Byond PVR Event… aku convert gambar ni sama dengan Astro punya event, sampai terlupa nak buang.. nak edit balik malas.. hehehehe..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Nike Football @ Mid Valley Kuala Lumpur

  1. Only nike! Suke jersey portugal.. tapi tak leh nak beli/pakai a… Lambangnya bentuk salib. 🙁

  2. admin says:

    huhu tengok je.. tak payah beli..

  3. aretul says:

    hye..ader pmain bola sepak kebangsaan tak dkt cana???tanyer jer..baju brasil ada tak???b….r…a…s…i….l!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *