Mungkin Nanti – Ariel peterpan (Separuh Bogel) – 22,810 Views Di YOUTUBE

Aku nak ambil kesempatan ni nak re-post video Mungkin Nanti – Ariel peterpan (Buka Baju/Separuh Bogel) masa konsert Pesta Malam Indonesia 2 kat Bukit Jalil dua tahun lepas,… dalam pergolakan Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya apa kata kita layan lagu ni.. lagi bestkan.. kat Youtube pun dah seramai 22,810 manusia seluruh alam tengok… so kita layan je la yek…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.