KEYWORD – Video Lucah Ariel PeterPan & Luna Maya – Menjadi Pilihan Pembaca

Kurang dari 24 jam aku letak artikel Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya , lebih kurang dari 5671 page view dan 938 visitor dari Malaysia dan luar negara masuk blog aku,… apa yang menarik sangat dengan Video lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya tu?.. aku dah delete link download kat artikel tu bagi menjaga keaiban dan kehormatan pemilik video tu.. tak baik kan aku sengaja letak video tu semata-mata nak kejar keyword orang masuk blog aku ni.. maksud aku blog ni masih suci dari sebarang dosa .. bayangkan kalau 1000 visitor tu tengok video tu.. berapa banyak dosa yang aku nak kena tanggung.. Ya Allah ampunkan hambamu yang hina ni..

Kepada sahabat-sahabat sekalian, janganlah sesekali korang rakam video lucah macam ni..kalau dah tersebar kat internet siapa susah?.. mereka dan keluarga mereka gak kan.. malu sendiri tanggunglah.. mata orang tak boleh nak tutup dari tengok kejahilan diorang tu…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to KEYWORD – Video Lucah Ariel PeterPan & Luna Maya – Menjadi Pilihan Pembaca

  1. Bagus zaid!! Nyanyi lagu MIKA blue eyes lagi best dari tngok org beromen.. Astaghfirullahalazim.. =D

  2. armo02 says:

    cehh..rugi melepas nak download tadi..ahaks..ahaks..tapi tahniah atas keperihatin anda…nanti email tau..jangan bagitahu orang..wakakakakakaka

  3. admin says:

    hahaha bro tak sempat downlaod ke?… tak pe zaid ada simpan hahaha..tapi tak nak la bagi bro.. nanti dapat dosa kering.. hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *