Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya

Oh yess…. panas,..panas.. Video Porno Luna Maya dan Ariel Peterpan dah tersebar luas di internet… betul ke ni yek?.. macam tak percaya je video ni.. Video tersebut dipercayai dirakam menggunakan telefon bimbit dengan format data mp4. Rakaman dalam video tu nampak jelas mirip wajah Luna Maya dan Ariel Peterpan dilihat bergantian memegang kamera untuk merakam adegan tersebut. Bahkan tatu rama-rama di bokong kiri perempuan mirip Luna Maya itu sangat jelas kelihatan.  Ye ke ni yek?…  Kapanlagi.com dah interviw Luna Maya dan dia cakap…

“Sudah biasa difitnah,” ujarnya singkat saat ditemui usai membawakan program acara musik DAHSYAT di Studio RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta, Jumat (4/6) pagi.

Diakui Luna, dirinya sendiri belum melihat video tersebut. Namun ia menegaskan bahwa orang di video itu sama sekali bukan dirinya. “Nggak lah, itu nggak bener,” ujarnya. “Belum lihat. Nggak mau komentar. Iya, aku shock banget. Aku berharap semuanya…,” sambungnya dengan kalimat menggantung.

Soal tato gambar lumba-lumba yang terlukis di paha kiri orang dalam video tersebut juga jadi bukti kuat bantahan Luna. “Nggak ada (sambil menggeleng). Aku harap…. Ya udah lah, aku ikhlasin aja,” ucapnya.

Kekasih Ariel Peterpan ini sendiri berkeinginan untuk mengusut masalah tersebut. Ia berniat untuk mencari tahu siapa orang yang telah memfitnahnya secara kejam. Tapi saat disinggung soal tuntutan, artis yang sempat mengaku tidak pernah merasa punya tubuh seksi ini langsung menggeleng.

“Nggak deh, capek. Kayak gini, kita ikhlas aja. Aku ikhlasin aja. Mudah-mudahan Tuhan yang ngebales deh, amin. Makasih,” pungkasnya langsung memasuki mobil Mercedes Benz SUV ML 350 warna silver yang berplat nomor B 523 QW.
(Sumber: Kapanlagi.com)

Betul atau tak video ni lain cerita lah… tapi aku nak nasihatkan kat semua orang jangan la sesekali merakam video atau aksi-aksi yang tak senonoh ni, tak perlulah nak mengabadikan kisah cinta dalam video lucah macam ni.. nanti takut kalau dah tersebar luas malu sendirilah jawabnya.

Kepada yang tertingin sangat nak tengok dan download video lucah si Ariel dan Luna Maya ni boleh download kat link dibawah.. harap maklum download link adalah dari blog lain.. aku tak nak dan tak ada kena mengena dengan pengedaran video lucah ni yek.. :P

Download Video PART 1
Download Video PART 2
Download Video PART 3

Video ini telah didelete atas sebab menjaga keaiban pemilik video.. kalau nak download sila search kat Google Cached ye.. – Harap Maaf..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.