Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya

Oh yess…. panas,..panas.. Video Porno Luna Maya dan Ariel Peterpan dah tersebar luas di internet… betul ke ni yek?.. macam tak percaya je video ni.. Video tersebut dipercayai dirakam menggunakan telefon bimbit dengan format data mp4. Rakaman dalam video tu nampak jelas mirip wajah Luna Maya dan Ariel Peterpan dilihat bergantian memegang kamera untuk merakam adegan tersebut. Bahkan tatu rama-rama di bokong kiri perempuan mirip Luna Maya itu sangat jelas kelihatan.  Ye ke ni yek?…  Kapanlagi.com dah interviw Luna Maya dan dia cakap…

“Sudah biasa difitnah,” ujarnya singkat saat ditemui usai membawakan program acara musik DAHSYAT di Studio RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta, Jumat (4/6) pagi.

Diakui Luna, dirinya sendiri belum melihat video tersebut. Namun ia menegaskan bahwa orang di video itu sama sekali bukan dirinya. “Nggak lah, itu nggak bener,” ujarnya. “Belum lihat. Nggak mau komentar. Iya, aku shock banget. Aku berharap semuanya…,” sambungnya dengan kalimat menggantung.

Soal tato gambar lumba-lumba yang terlukis di paha kiri orang dalam video tersebut juga jadi bukti kuat bantahan Luna. “Nggak ada (sambil menggeleng). Aku harap…. Ya udah lah, aku ikhlasin aja,” ucapnya.

Kekasih Ariel Peterpan ini sendiri berkeinginan untuk mengusut masalah tersebut. Ia berniat untuk mencari tahu siapa orang yang telah memfitnahnya secara kejam. Tapi saat disinggung soal tuntutan, artis yang sempat mengaku tidak pernah merasa punya tubuh seksi ini langsung menggeleng.

“Nggak deh, capek. Kayak gini, kita ikhlas aja. Aku ikhlasin aja. Mudah-mudahan Tuhan yang ngebales deh, amin. Makasih,” pungkasnya langsung memasuki mobil Mercedes Benz SUV ML 350 warna silver yang berplat nomor B 523 QW.
(Sumber: Kapanlagi.com)

Betul atau tak video ni lain cerita lah… tapi aku nak nasihatkan kat semua orang jangan la sesekali merakam video atau aksi-aksi yang tak senonoh ni, tak perlulah nak mengabadikan kisah cinta dalam video lucah macam ni.. nanti takut kalau dah tersebar luas malu sendirilah jawabnya.

Kepada yang tertingin sangat nak tengok dan download video lucah si Ariel dan Luna Maya ni boleh download kat link dibawah.. harap maklum download link adalah dari blog lain.. aku tak nak dan tak ada kena mengena dengan pengedaran video lucah ni yek.. 😛

Download Video PART 1
Download Video PART 2
Download Video PART 3

Video ini telah didelete atas sebab menjaga keaiban pemilik video.. kalau nak download sila search kat Google Cached ye.. – Harap Maaf..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

17 Responses to Download Video Lucah Ariel Peterpan dan Luna Maya

  1. armo02 says:

    Cehhh..adeyyy..hehe..sepatut letak 18sx nie..finas tak lepas nie..ahaks..ahaks

  2. zaid! bahaya la entry ko ni.. errrkkk.. tersedak aku,.. hihi..

  3. admin says:

    Hehehe saja bagi panas sikit blog aku ni… Ramai gile visitors… Bab lucah aku memang suke hahahah

  4. admin says:

    Hhwhe mmg 18sx pun… Kanak-kanak dibawah umur tidak dibenarkan tengok tau

  5. armo02 says:

    Dushhh..nasib baek..tadi FINAS ada tweet carik sapa MOHDZAID yang dok jadik pengedar bahan terlarang nie..ahaks..ahaks

  6. admin says:

    ayoo yooo bro.. takut dowh.. hehehe link download telah didetele… harap maklum.. cik.finas tak kan marahnya.. sekadar nak belajar cara dan posisi terbaik je.. hehehehe 😛

  7. h3r0 says:

    Keywords nie.. memang menarik laa…
    Banyak sangat orang cari info nie..

    Sebagai blogger, ambil kesempatan la…

    Sampai kat blog aku pun leh download..

    Sapa yang terkena tue, sorry la…

  8. rahsia hebat says:

    cantikkkkk!!!!!huhuhuhu..

  9. x-po says:

    ala, aku dtg nk download tp ko dh remove la plak..huhu

  10. admin says:

    hehehe dah delete la bro.. tak nak la letak kang kena saman takut plak aku..

  11. admin says:

    amboi suka kau yek.. maksiaaattt…

  12. Pingback: Mohd Zaid Othman » 18SX SAJAHA : Skandal Ariel Peterporn & Cut Tari (Gambar/Video)

  13. ariel says:

    zaid ko memang anak haram.hahaha………..

  14. admin says:

    Haahha kau tu anak pukimak jadah haram babi tonyok…

  15. syed/// says:

    ape la weh,
    melayu dgn melayu pun memaki amendenye,,,
    asalnye dari satu ibu & ayah bila berkembang terpisah belah, itulah bermcm bangsa & agama,,,

  16. peter mania says:

    hurm..buat maksiat di sana sudah perkara biasa bagi mereka… malah boleh dilakukan secara terang-terangan..malaysia juga tidak kurang..,tapi masih ok dari indonesia..

    so..,no komen..:-)

  17. admin says:

    manusia sama je. cuma iman tu je yang kurang lebih..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *