Monthly Archives: June 2010

Kemaskini Di ZhuHai GuangDong, China

Assalamualaikum, wah akhirnya dapat gak aku online sejak 4 hari lepas kat China ni. Sebenarnya aku tak larat dah nak update blog sebab aku dah nak tidur, penat sangatlah kat sini berjalan sana-sini.. tapi best. Cuma yang tak bestnya cuaca … Continue reading

Posted in Percutian | Tagged , , , , , , , , | 7 Comments

I Miss U Like Crazy Aliceeeeeeeeee!!!

Alice aku tulis entry ni ketika aku ada kat Malaysia lagi.. aku dah Schedule entry ni awal-awal.., sekarang aku dah berada di Hong Kong. Mungkin tengah tidur kot?.. huhu manalah aku tahu kan sebab aku dah Schedule entry ni awal-awal … Continue reading

Posted in Diriku | 1 Comment

Nuffnangers who recently read your blog – Minggu Ini Jatuh Kepada!

Senarai Nuffnangers yang terpilih dan kerap membaca blog mohdzaid.com pada minggu ini jatuh kepada… jeng..jeng..jeng.. Munn : http://wen-m.blogspot.com/ easy-dll : http://jiwakacau.com/ eyriqazz : http://eyriqazz.com/ nordaleela : http://nordaleela.blogspot.com/ alaopz : http://alaopz.blogspot.com/ Loyar Lawa : http://vidalarasta.blogspot.com/ nat2447 : http://noryuslan.blogspot.com/ mas_joe83 : http://maslinamansor-life.blogspot.com/ … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , | 9 Comments

KCT 1 Milik Datuk K Selepas Bida RM66,550 ~ WOW

– – – Gila lah nombor plat “KCT 1” dibida oleh datuk K dengan harga RM66,550 hengget?… ye lah orang dah banyak duit apa-apa pun boleh buat.. hanya sekadar nombor plat sanggup laburkan duit yang banyak tu..  tapi bagi Datuk … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , | 5 Comments

Skodeng ~~ Awal Ashaari Dan Scha Al Yahya Bercuti Di Bali

Wahhh mesranya Awal Ashaari dan Scha Al Yahya bercuti di Bali… tak sangka diam-diam ubi berisi… kepada anda berdua cepat-cepatlah kawin kalau dah suka sama-suka. Saya amat sukakan anda berdua.. nanti kalau kawin jemput la saya yew… tak jemput siap … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , | 7 Comments

Orianthi Live in Kuala Lumpur, Malaysia

Orianthi Live in Kuala Lumpur will be held on 4th August 2010 from 8.00pm at KL Live @ 1st Floor, Live Centre, 20, Jalan Sultan Ismail, 50250 Kuala Lumpur. Orianthi Live in Kuala Lumpur is ticketed at RM98, RM188 (Rock … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 4 Comments