My Sweetheart Smells Like Adidas Action3 Fresh!

Oh my darling, my sweetheart …. kenapa kau wangi sangat? aku suka bau kau… rahsianya? jeng.. jeng..jeng… Adidas Action 3 Fresh lah, baunya yang segar dan sentiasa nyaman untuk para wanita yang aktif macam buah hati saya tu. Dulu sebelum ni dia selalu tukar-tukar minyak wangi atau pun deodorant sebab banyak produk kat luar sana tu tak sesuai dengan kulit dia yang gebu tu. Tapi sejak dua menjak ni aku suruh la dia pakai Adidas Action 3 Fresh, hasilnya memang perrhhHH segar dan wangi tau.  Lain dari yang lain Adidas Action 3 Fresh ni, tak percaya cubalah sendiri. Pilih je mana-mana dari 6 pilihan (sila rujuk gambar dibawah).

Dapatkan info variasi wangian di : http://www.adidas.com/my/action3

Hari ini banyak produk yang dikeluarkan oleh Adidas dan banyak pilihan dan variasi haruman yang direka khas untuk lelaki dan wanita yang aktif.  Bau-bauan adalah penting untuk penjagaan diri dan keyakinan sebab itulah aku dan sidia dah bertukar menggunakan Adidas Action 3 dan yang paling bestnya produk ini bertahan selama 24jam dan lebih… walaupun korang bau macam mana, Adidas Action 3 ni akan mengharumkan diri korang. Selain dari tu aku dan sidia pilih Adidas Action  3 ni sebab ianya murah dan senang nak dapat kat semua pasaraya.

Jom kita tengok video terbaru Project Alpha S2 yang menampilkan blogger terhebat tak lain tak bukan siapa lagi si leser Azwan Ali lah… banyak tips dan cerita disebalik diri beliau disini.. jom tengok.. banyak betul TUT..TUT dalam video ni.. biasalah siapa yang kenal Azwan Ali kan… gila lah kalau tak kenal dia hahaha..

Ep 40/49 – Project Alpha S2

Ep 41/49 – Project Alpha S2


Ep 42/49 – Project Alpha S2

Project Alpha is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to My Sweetheart Smells Like Adidas Action3 Fresh!

  1. thedon says:

    bro, deodorant dia halal x utk buat solat? ader alcohol ke x?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *