Ini Dia Iphone 3GS Aku – Oh Milo TQ..

Ingat lagi tak entry MILO® FUZE® Jam Packed – Contest dan Saya Menang One iphone 3GS 32GB + RM1000 + MILO® Hamper worth RM100 ni nak bagi tau aku dah ambil hadiah iPhone 3gs 32gig aku tu minggu lepas kat pejabat MediacliQ kat Solaris Mont Kiara. Tak sangkakan, gambar yang aku ambil waktu balik kerja shift malam dengan mengantok tak ingat, penat, dan muka tak ceria tu boleh menang sebiji iPhone dan duit RM1000. .. itulah namanya rezeki, sebab aku percaya kalau dengan usaha dan kesabaran yang tinggi insyaalah akan dibalas dengan kejayaan. Alhamdulillah sebab dapat gak duit poket untuk ke Hong Kong hujung bulan ni..

Bagi pengguna iPhone kalau nak dapatkan application free boleh download kat sini.. http://www.apple.com/iphone/

Service Card dari Maxis,… mungkin hadiah ini dibeli dari Maxis… adakah warranty pun dari Maxis?.. aku lupa pula nak tanya… ye la kot kan..?…

Wahh stok milo untuk 6 bulan.. bernilai RM100 cukup ke 6 bulan?… hehehe kalau dah namanya milo seminggu pun boleh habis… tu gambar adik aku zaitinsu .. dia memang kaki milo macam abangnya gak..

nak tahu macam mana aku boleh menang semua ni?… semuanya kerana gambar kat bawah ni..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Ini Dia Iphone 3GS Aku – Oh Milo TQ..

  1. adha says:

    aku nak gak..kongsi arr.. : )

  2. hbz says:

    adeh. memang cepat dan senang.habis pun senang. gile ape beli byk2 milo tu. kang kene curi susah

  3. @joegrimjow says:

    xpernah menang lg contest beso
    huhu

  4. landax says:

    wah!!congrats bro!

  5. admin says:

    thanks bro..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *