Orang Kajang Memang Terbaik!

KRR Chicken Run -23/05/2010

dalam Diriku oleh

par søker mann i Sogn og Fjordane Hari ahad yang lepas berlangsungnya larian amal Chicken Run KRR kat Sunway Lagoon. Kita orang dapat masuk free sebab tempat kerja kami ni sponsor.. jadi tak bolehlah lepaskan peluang keemasan ni.. tengok aku beria-ia nak berlari..

list of free dating sites

catholic singles dating sites reviews Diorang ni bukan menang pun.. sijil pun tak dapat.. tapi memang bergambar je lebih hehehe… wei korang next time lari kuat lagi tau..

bästa gratis dejtingsajten flashback Inilah dia jantan telur ayam kampung terlampau, ahahahaha… masing-masing sebok dengan telur masing-masing… jaga-jaga kang terlepas telur tu..

nätdejting för kulturintresserade

Inilah jambatan terpanjang yang ada kat Sunway Lagoon…

Kita orang naik ATV Jungle Trail bayar RM10 seorang…

La..la..la…. best tau dapat lari amal chicken run, dan lepas tu bermandi-manda dan beriadah di Sunway Lagoon.

G-Force.. tak berani lah… kalau korang nak naik, naiklah… Malaysian dapat 50% diskaun

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

11 Comments

  1. woi sy lari tau….bersungguh2 lari tp x dapat gak sijil…hampa…lepas tu 2 hari merana sakit kaki…tapi mmg bst giler….

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas