KRR Chicken Run -23/05/2010

Hari ahad yang lepas berlangsungnya larian amal Chicken Run KRR kat Sunway Lagoon. Kita orang dapat masuk free sebab tempat kerja kami ni sponsor.. jadi tak bolehlah lepaskan peluang keemasan ni.. tengok aku beria-ia nak berlari..

Diorang ni bukan menang pun.. sijil pun tak dapat.. tapi memang bergambar je lebih hehehe… wei korang next time lari kuat lagi tau..

Inilah dia jantan telur ayam kampung terlampau, ahahahaha… masing-masing sebok dengan telur masing-masing… jaga-jaga kang terlepas telur tu..

Inilah jambatan terpanjang yang ada kat Sunway Lagoon…

Kita orang naik ATV Jungle Trail bayar RM10 seorang…

La..la..la…. best tau dapat lari amal chicken run, dan lepas tu bermandi-manda dan beriadah di Sunway Lagoon.

G-Force.. tak berani lah… kalau korang nak naik, naiklah… Malaysian dapat 50% diskaun

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.