Baru Balik Tengok Caught in the Middle Part IV Preview

Aku baru je balik dari menghadiri event Caught in the Middle Part IV Preview kat PJLA Jaya One kat Petaling Jaya tadi.. inilah pertama kali aku tengok stand up comedy secara live, kalau tak sebelum ni tengok kat TV je… aku ni kalau korang nak tahu memang suka rancangan lawak jenaka ni.. sebab aku sendiri pun suka berlawak. Cayalah pelakon-pelakon untuk cerita Caught in the Middle Part IV Preview iaitu Zaibo, Mano Maniam, Sandra Sodhy, Chew Kin Wah dan directornya Thor Khar Hoong. Jalan cerita dah best dah tapi ada sedikit boring sebab scriptnya meleret sikit.. ermmm ataupun aku yang tak paham cerita tu kot?… tapi aku suka jalan ceritanya dan boleh tahan lawak gak..

Rate Keseronokan : –  7/10

Nasib baik dapat tiket, sebab aku sampai pun nak dekat pukul 8.30 malam, kaunter yang Xinxian dari Nuffnang buka pun dah nak tutup..  Best dowh tengok teater atau pentas lawak ni secara live.. rugi siapa yang tak pergi..

Cerita Caught in the Middle Part IV Preview ni memang kena kategorikan sebagai 18PL sebab ada unsur lucah, politik, agama, dan sewaktu dengannya.. tapi banyak juga unsur nasihat yang tersirat kat dalam cerita tu. Zaibo dan Mano Maniam memang superrbb lah.. mana taknya diorangkan pelakon dan pelawak hebat tanah air.. tersilap script pun diorang pandai kawal keadaan. Rasanya macam nak tengok lagi je.. sebab sekarang ni masih ada lagi pentas lawak yang diorang buat semperna PJ Laugh Fest .. kalau korang berminat pergi la tengok.. support industri lawak negara okey..

Gambar kabur sebab rakam guna Blackberry… nanti aku minta Alice sebab guna HP dia gambar lagi cantik hehehe 😛

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to Baru Balik Tengok Caught in the Middle Part IV Preview

  1. Blabberina says:

    samala kita..too bad xkenal.. i just kenal2 3 org je..tak ramai melayu join contest ek..huhu.coz i just won another screening dgn nuffnangs gak

  2. FeeQ says:

    hehe near with my office … my office at jaya one block C XD

  3. admin says:

    ye ke feeq, semalam tak join ke?..

  4. kenwooi says:

    i thought cannot take photo during the show? haha.. =P

  5. mohdzaid says:

    Haha.. Can but cannot flash.. Hehe I tangkap guna blackberry phone ken.. ;@ Sent from my BlackBerry® smartphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *