Your blog is broken

Tadi jalan-jalan kat blog schoolmate aku masa kat sekolah menengah dulu http://aireenashazwani.blogspot.com/ , terbaca plak article untuk cek web atau blog korang berfungsi dengan baik atau tidak…, aku pun cubalah cek kot-kot ada yang tak kena dengan blog aku ni… bila cek, dapat result Your blog is broken perrhhhhh ohtidakkkkk hampa sungguh dibuatnya…. apa sajalah masalahnya dengan script blog ni yek..?.. maybe template kot..?.. aku bukannya reti sangat pun pasal coding-coding HTML PHP ni.. ermmm aku akan cuba perbaiki apa masalahnya esok atau lusa..

kalau rasa nak cek blog korang ok atau tak sila ke website ni.. http://ismyblogworking.com/ ataupun kalau korang nak cek result blog aku boleh klik kat sini pulak.. http://ismyblogworking.com/mohdzaid.com


About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Tips and tagged , , , , . Bookmark the permalink.