Big Fish Moment with Pizza Hut

Tiada kata seindah gambar… memang lazat sekali Pizza Fish King ni tau.. kalau nak rasa jom ramai-ramai pergi Pizza Hut terdekat anda… jom apa lagi jom layan gambar-gambar kenangan makan pizza bersama Alice.. πŸ™‚ Umpan dah kena nih, jom lah makan!

alahai abang zaid sorang ni.. nak kemana tuh?.. nak kemana lagi nak ke Pizza Hut lah.. nakΒ  rasa pizza raja ikan sebenar tuh… mesti sedapkan..

Tu diaa… nampak tak kat poster tu lelaki nelayan sedang memegang Pizza Fish King yang lasat iteww..

tengok disebabkan kelazatan Pizza Fish King itulah saya ke sini.. abang nelayan melayan dengan penuh manja…

Lihat lah menunya… sudah membuatkan aku terliur…rasa sedap harga murah.. berbaloi-baloi tak rugi tau..

WOW terkejut aku terngok keenakkan Pizza Fish King ni… memang sodap..

Hihihi disebabkan kelazatannya sampai aku termakan menu tu… haiaaii sabar ye jap lagi order pizza..

Tengoklah menu ni bestkan.. cuma RM28 je untuk dua orang.. murah!

Saya nak yang ini.. yang ini.. dan yang ini;…. amboi alice.. kemain lagi ko order ye… mentang-mentang la sedap dan murah.. tak pe order aku bayarrrr…

Saya order yang ini boleh…?.. boleh sangat alice.. order 5..

Okey pizza dah order.. so sambil tunggu pizza siap kita layan menu ni dulu.. terliur tak?..

Slurrrrppp…. makan sup cendawan dulu … eedappp…

Makan ni pulak…. errmmmmmm edapppp…

Haiii alice pun nak enterprame..? tak pe…. edapppp kan…

Kami order ayam madu ni… edappppppp….

Ayam madu yang lazattt..

Dah sampai pun Pizza Fish King yang lazat ni… tak sabar nak makan..

Lihatlah ketulan ikan yang enak bersama keju yang fresh yammmieee…. edaappp

terliur tak?… gi la Pizza Hut terdekat dan rasa sendiri keenakkannya..

Layan gambar Pizza Fish King lagi… πŸ˜›

apa tunggu lagi alice.. bedal lah…

lihat kejunya … mengiurkan.. πŸ˜›

yammie… rugi siapa yang tak cuba lagi… cepat cubalah Pizza Fish King ini…

Saja nak tunjuk gambar Pizza Fish King ni lagi.. hehehe

Alice.. jangan makan banyak… aku nak semua tau..

Perrhhh tak tahan.. aku nak makan semuanya… sedapppp

Nak? tak bleh… ni aku punya sorang,… nak gi la beli kat Pizza Hut..

Sedap tak alice..?.. alice cakap.. ermmmmm sedap gilerrrrr…. nak lagiii….

So tinggal sepotong… siapa cepat dia dapat….

alice dengan selamba terus cilok Pizza Fish King kegemaran aku tuh…. huuuwaaaa…. nangis.. alice aku nakkkk…. bak balik… kalau korang nak tahu.. aku baru makan sekeping si alice dah makan kesemua Pizza Fish King aku… sebab kesegaran dan keenakkannya tidak terhingga… yahooooo

Lihat ini buktinya kami makan kat sini.. memang murah dan berbaloi-baloi…

Yang bestnya nama Area Manager Pizza Hut ni sama ngan nama aku.. yahooo cuma buang huruf i pada Zaidi tu je.. nama aku MOHD ZAID OTHMAN…. πŸ™‚ maybe ni bawa tuah kepada aku kot?..

Abang nelayan.. bestlah Pizza Fish King ni.. nanti saya datang lagi ye… thanks sebab bagi layanan mesra kepada kami… Manager Pizza in reading saya bagi 10 bintang untuk staff ini… πŸ™‚

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to Big Fish Moment with Pizza Hut

  1. ohmywtf says:

    good luck with the competition! πŸ™‚

  2. neon says:

    hihi best makan pizza..actually pizza ikan tu..erk..rasa dia..hehehe…tettt..

  3. good luck zaid!

    nampak kamu malam semalam di Cathay Cineplex~

  4. admin says:

    lol ye ke.. napa tak tegur bro.. len kali tegur lah… boleh kita borak2..

  5. azham says:

    Wow WOW!! THANKS FOR YOUR IDEA BRO πŸ™‚ Gona chiplak it a little πŸ™‚ :p hehe

  6. Faizal @ FTN says:

    rasanya aku nampak kamu juga di screening descent tu..
    tapi sebab baru perasan gambar so lepas ni aku tegur..hehe

    salam kenal.. πŸ˜€

  7. DaHLia says:

    ermmm nampaknya memang sedap ni… πŸ™‚

  8. admin says:

    dah try ke dahlia?…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *