Kemaskini via Blackberry

Yahoo.. Baru je cashout lagi duit advertorial Nuffnang yang masuk 9 may hari tu.. Duit yang hari tu cashout pun tak dapat lagi.. Ni dah cashout lagi.. Huhu kaya pakcik.. Kaya lah sangatkan.. Bukan apa, nak pakai duit sesangat bulan 6 ni.. Apa-apa pun thanks a lot kepada Nuffnang dan pelawat semua yang sudi masuk blog zaid yang dah berabad tak update ni..

Bukan malas update tapi sejak dua menjak ni tak ada idea nak update.. Dan terlalu bz dengan kerja membuatkan aku sekarang jarang update blog.

Kekadang tu banyak cerita yang nak update, tapi masa nak update tu ada jer masalah. Bila free pulak nak update cerita tu rasa macam dah basi je hehehe.. Wat everlah janji aku update juga diari kesayanganku

Oh ye ni nak bagi tahu, aku baru lancarkan web terbaru untuk kawan-kawan ping blog, tak lain tak bukan jeng..jeng..jeng.. Hehehe masuklah ye http://www.malaysiablogger.my , masih fresh lagi dan banyak yang perlu dipercantikkan.. Harap dapat sokongan dari kawan-kawan semua ye. Biar tak sepopular komuniti blogger yang lain, janji aku ada satu aset untuk kawan-kawan berlibur, berhibur sambil berkongsi blog masing-masing.. Kalau korang semua ada idea dan pendapat tak kesahlah pendapat bernas atau sebaliknya, amatlah dialu-alukan..

PS/: ada sesiapa boleh tolong buatkan logo untuk http://www.malaysiablogger.my tak? Tak cantik la logo yang aku buat tu.. Hhuhu aku memang fail pakai photoshop ni..

.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Kemaskini via Blackberry

  1. aireenashazwani says:

    wah rajin betul ko zaid

  2. mohdzaid says:

    Mana ada rajin skrg wani.. Ni pun dah lama tak update tau.. Tak de idea lah hehehe .. Sent from my BlackBerry® smartphone

  3. tak nak buat contest ke tuk logo tu?

  4. mohdzaid says:

    Dalam perancangan gak nak buat kontest.. Bagus idea ni.. Sent from my BlackBerry® smartphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *