Invitation to Nuffnang Screening – The Descent 2

Dear Nuffnanger,

You’re cordially invited to the Nuffnang screening of The Descent 2 happening on;

Date : 18 May 2010 (Tuesday)
Time : 9.30pm
Venue : Cathay Cineplex, e@Curve

 

Ngeee ~ dapat invitation tengok citer The Descent 2, tak sabar nak tengok cerita ni.. thanks Nuffnang atas jemputan ke tayangan premiere citer ni.. huhu nak dapatkan tiket wayang ni kita kena jawab soalan kat website Nuffnang, tau tak aku tulis apa..  hihi baca kat bawah ni… oh ye.. nanti lepas ni aku nak buat seksyen Review Movie kat blog aku ni. So aku nak tengok wayang lagi banyak dan buat review untuk korang semua.. muahhh!!

Soalan : What would you be afraid to find in a deep dark cave.

Jawapan

1. Aku takutkan bila tetiba terjumpa dua wajah yang aku kenali iaitu Robb dan Xinxian berpakaian serba putih.. kenapa?.. sebab aku terkejut !! sebab macam mana diorang pun boleh ada didalam gua yang sama..? hehehe.., rupa-rupanya diorang tengah shooting Project Alpha 3 hehee..

2. Aku takut kalau terjumpa makhluk pelik tapi muka serupa macam aku….macamana tu?? takut aku dowh!!

3. Aku takut kalau tiba-tiba dalam gua tu ada hantu gua.. maksud aku hantu gua macam dalam tv tu..mesti aku terus pengsan… tapi nasib baiklah bila aku sedar rupa-rupanya aku mimpi je ehehe..

** ROBB/XINXIAN jangan marah ye guna nama uallzz.. 😛 **

Robb jawab : Kelakar lah Zaid ni 😛

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *