Invitation to Caught in the Middle Part IV Preview

Dear Nuffnanger,

You’re cordially invited to the preview of Caught in the Middle Part IV by PJLA and Dramalab happening on;

Date : 19 May 2010 (Wednesday)
Time : 8.30pm
Venue : Jaya One, Petaling Jaya (please refer to this link for a location map)

Ngooo~ dapat invitation lagi dari Nuffnang, kali ni ke event PJ Laugh Fest yang bakal menayangkan aksi lawak bertajuk Caught in the Middle Part IV Preview.  PJ Laugh Fest ini akan dianjurkan oleh PJ Live Arts dan Dramalab di Jaya One, Petaling Jaya, maklumat lanjut dan senarai tayangan boleh disemak dilaman web mereka http://www.pjla.com.my/

Nama-nama besar pelawak tanahair seperti  Harith Iskandar, Douglas Lim, Jit Murad dan Joanne Kam bakal mengegarkan dan membuat lawak tak hengat pada malam tersebut.

Synopsis:
A day in the life of the Chandrans and their friends, the Hamzahs as they wade through landslides, uncertain public transport, the TakPandai Medical (Last) Resort, shopping malls, warungs and the surreal landscape of local TV, culminating in the reality show ‘Who Wants to be a Politician?’ … or maybe it’ll end with another landslide. This multilingual/dialect Malaysian comedy first appeared for two successful seasons in 1987, culminating with, according to the Singapore Straits Times, being one of the three best shows at the Singapore Fringe Festival 1988. Parts II & III surfaced in 1991 & 1993.

Saya antara 50 orang yang bertuah untuk menyaksikan persembahan preview ini secara percuma, terima kasihlah kepada Nuffnang yang sudi pilih saya dan terhibur dengan lawak saya di komen mereka.. nak tahu apa lawak yang saya buat sampai saya menang tiket ni?..

Pemandu Teksi : Ketika memandu teksi, tiba-tiba seorang perempuan cantik dalam keadaan bogel datang menahan teksinya..si pemandu teksi tiba-tiba sesak nafas selama 2 minit dan asyik memandang perempuan bogel tersebut. Tiba-tiba..

Perempuan Bogel : “Hoi..apa tengok-tengok!Tak pernah nampak perempuan bogel ke?”
Pemandu Teksi : “Bukan cik..tapi pakcik hairan, dari mana wang tambang teksi ini nanti dikeluarkan?”
Perempuan Bogel : Grrrrr….

Cuba fikir balik.. betul jugakan.. macam mana dia simpan duit kalau dia tak pakai baju dan seluar.. kekekekekeek… 🙂

hihi lawak tak?… ngeee~ tak lawak kan… so apa kata anda yang nak lawak yang betul-betul kaw pergi saksikan sendiri di PJ Laugh Fest sebab tiket boleh didapati di Box Office dan sekiranya anda seorang Nuffnangers mereka akan bagi 20% discount… perhhhh bestkan…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Invitation to Caught in the Middle Part IV Preview

  1. aidi-safuan says:

    pergi ke semalam bro? ade nampak nama ko. tapi tak perasan lak ko datang atau tak.

  2. admin says:

    datang bro… saya pun tak perasan sebab saya datang lambat… duduk kat kerusi belakang sekali…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *