Saya Menang One iphone 3GS 32GB + RM1000 + MILO® Hamper worth RM100.

Tahniah…Tahniah…. Alhamdulillah terima kasih kepada Allah, Mak, Adik, Along, Alice, dan semua pengundi-pengundi saya untuk peraduan Milo Fuze Snap your JAM-Packed™ saya tempoh hari tu… hari ini keputusannya dah pun keluar.  Aku ingat aku menang Top40 je sebab masa orang Milo call tu dia cakap aku menang camera dan RM500 je.. tak sangka pulak tu cuma gurauan semata-mata.. last-last bila result dah keluar aku menang satu Iphone 3GS 32GB + RM1000 + MILO® Hamper worth RM100, yahooooooooooooooo…. Dan yang paling bestnya Alice pun menang tau… pengundi terbanyak dan dia menang sebuah iPod Shuffle dan MILO® hamper worth RM100. Alhamdulillah.. aku dah nazar kalau menang ni aku nak puasa, insyaalah aku akan tunaikan nazar aku secepat mungkin… Amin…

Oh ye kalau korang nak tengok senarai pemenang contest ni boleh la usha kat http://www.milo.com.my/fuze/winners_cat2.htm mana tahu nama anda pun ada… Yahooooooooooooooooooooooooooo..!!!

Nampak tak nama saya tuh… thanks Milo thanks semua ye…. jasa kamu semua amat saya kenang sampai akhir hayat… Alhamdulillah…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

28 Responses to Saya Menang One iphone 3GS 32GB + RM1000 + MILO® Hamper worth RM100.

  1. sumijelly says:

    wah…tahniah yek Zaid……..
    untukg dpt hp…

  2. budakcomel says:

    nak Iphone !!!!!

  3. maslinamansor says:

    taniah… 🙂

  4. eyra says:

    perghh jeles

  5. Rara says:

    tahniah!! mahalnya hadiah! wow! 😀

  6. zac zirwan says:

    congratz bro!

  7. JAI says:

    Tahniah Bro…gua nak milo setin pasal gua ada undi lu…ahaks..ahakss..tahniah juga buat alice

  8. mohdzaid says:

    sama-sama.. hehehe ko tak masuk kontes ke mas..

  9. mohdzaid says:

    thanks bro…

  10. mohdzaid says:

    heheeh siut je… huhu jangan la jeles.. nanti i belanje milo fuze..

  11. mohdzaid says:

    terima kasih bro..

  12. mohdzaid says:

    sama-sama bro jai.. ye ke bro undi.. terima kasih banyak-banyak 1 milofuze untuk bro jai…

  13. mohdzaid says:

    hahahah tu la tian chad.. baru nak minta u belanja.. last saya yang kena belanja hehehe.. no problem bro.. see u next week okey..

  14. mohdzaid says:

    tu la rara… tak dapat LG dulu tapi Allah kasi Iphone pulak… bersyukur.. alhamdulillah..

  15. Tian Chad says:

    Tahniah! COngratz! ????
    Wah iPhone 3GS ar!! Really happy for you! =)
    Now is ur time to belanja me Starbuck haha!

  16. eyriqazz says:

    congratz zaid…blela blanje makan…hik3..

  17. mohdzaid says:

    terima kasih kak sumijelly… rezeki bulan ni kak.. amin,..

  18. mohdzaid says:

    heheeh saya tau siapa anda… tak boleh… awak dah dapat ipod 😛

  19. aidi-safuan says:

    wahhh…tahniah zaid! nak trade in ngan blackberry tak? 😛

  20. admin says:

    hehe tak nak la bro.. saya pun skrg tengah pakai blackberry yang Digi Review tu lagi.. eheheh skrg nak merasa iPhone plak 😛

    bro apa BB pin jom share ngan saya..

  21. aidi-safuan says:

    hahaha…aper tuh BB pin?? tak tau la zaid. belom guna pon Blackberry arituh. sampai sekarang tersimpan jer lagi dalam kotak tuh

  22. admin says:

    lol BB pin tu macam SMS tapi tak payah kuar duit.. heheeh lol kenapa simpan je Bbery tu.. tak nak kasilah aku kekeke..

  23. aidi-safuan says:

    takde la. hari tuh terlupa nak set jam masa mula-mula masokkan sim card. pastu jam dier automatic la kan? pastu bila nak tukar masa dan tarikh, tak jumpa tempat nak set. ajar plz!

  24. mohdzaid says:

    Ada bro.. Bro masuk bahagian setup – setup wizard kat dalam setup wizard tu ada utk set date&time.. Kalau ada apa-apa masalah jangan segan silu tanya.. Sent from my BlackBerry® smartphone

  25. aidi-safuan says:

    dah tekan. tapi takleh tukar tarikh ngan masa. just boleh tukar GMT jer…

  26. Pingback: Ini Dia Iphone 3GS Aku – Oh Milo TQ.. « Aku Zaid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *