Orang Malaysia Cakap F*CK You (Yet meh)

hahahaha kelakar betul bila aku baca artikel kat website Standardmadness.com, dah tak ada benda lain ke dia nak buat?…. dah la tulis pun tak betul… ada ke orang Malaysia cakap F*ck You (Yet meh) ?? ada ke?…  ermmmmm… aku tau la BM aku tak bagus tapi tak pernah pulak aku dengar perkataan Melayu cakap Yet meh…. hihihhi  apa yang aku boleh cakap kat sini “F*ck You” lah kat website tu.. abihkan masa aku je berfikir hehehe..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *