DiGi 360 @ SoHo KL – Blackberry Registration

Lepas je balik dari repair kereta siang tadi, petangnya aku dan Alice pergi DiGi 360 kat SoHo KL Montkiara, untuk pendaftaran Blackberry review aku tempoh hari tu… best gak kat DiGi 360 ni,… sangat interaktif… bila masuk je kat dalam banyak tv screen sentuh kat situ dan boleh main hehehe.. macam bebudak aku ni kan..

Masa pendaftaran Blackberry Curve aku yang comel ni… yahoo main internet unlimited lepas ni.. thanks DiGi..

kan best kalau rumah aku ada TV touch screen macam ni….

Mana aku pergi lepas ni orang kuning tu akan sentiasa follow… korang pulak? dah follow twitter aku? @Mohdzaid

Ok kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang DiGi 360 ni sila baca …

Digi one and only freshly brewed concept store using the first of its kind Multisensory Touchless Interactive Screen. Huge screen, small screen available everywhere in there store all with sensory capability adding fresh experience for Digi new and current customers and plus with very friendly (and smartly dressed) Customer Service staff holding a tablet PC ready to help with anything you need related to their service there.

Get indulged in paying your Digi bills with the first class service. It will definitely be an experience like never before.

Find them at:

SoHoKL (DiGi 360°)
K-OG-03 & 04, Solaris Mount Kiara,
No. 2, Jalan Solaris,
50480 Kuala Lumpur.

Operating Hours
Monday – Sunday & Public Holiday : 10.00am – 10.00pm

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to DiGi 360 @ SoHo KL – Blackberry Registration

  1. Jaws says:

    berapa bulan2 bayar bro?
    storm ada tak?
    ape beza storm n bold?
    kenapa orang ramai guna bold berbanding storm?

  2. Pingback: Tweets that mention Mohd Zaid Othman » DiGi 360 @ SoHo KL – Blackberry Registration -- Topsy.com

  3. admin says:

    bulan-bulan saya bayar RM68 bro.. boleh connect sebagai modem ke laptop jugak…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *