Thanks Nuffnang – My Second Cheque (OTW)

Tadi aku twit @sotongzai a.k.a Robb yang comel tu.. sebab apa sebab aku nak tanya dia aku nak cashout duit Nuffnang aku awal bulan 5… tapi disebabkan nak pakai duit hujung bulan 6, Robb nasihatkan aku supaya cashout sekarang.. yahooo walaupun tak banyak tapi berbaloi… dulu my 1st Cheque hanya RM52 je.. tapi sekarang dah capai 3 angka RM ?00.oo rahsia.. malas la nak bagi tau kang korang kata aku kaya hahahaah… tau la korang punya earning lagi gempak… huhu..

Baru je klik cashout.. Your earnings request has been successfully submitted. Please allow 30 days from the end of the month for your payment to be processed and sent ( 60-days for non-Glitterati members ). You will receive an email when your cashout has been processed. If you do not get your cheque within one month after receiving that confirmation email, kindly notify us, as cheques are only valid up to six months. So kita tunggu je la 30 hari ye.. i nak pakai duit nak gi Hong Kong bulan 6 ni…by the way bulan 5 ni masuk lagi duit advertorial aku tu.. yippieee….

Thanks Nuffnang.. Love u so much… MUAAHHH!!!

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

18 Responses to Thanks Nuffnang – My Second Cheque (OTW)

  1. zool says:

    Wah.. cayalah .. boleh belajar ni..

  2. kenwooi says:

    cool congrats keep it up =)

  3. MrC says:

    hoho tahniah~

  4. mind says:

    cngrat bro…

  5. DaHLia says:

    hahaha tetiba tersampai ke sini, dan tetiba nk ikut gi Hong KOng…wahh mesti berbaloi2 kan bro 🙂

  6. apiih says:

    kaya la bro nih..huhuhuhu

  7. syahirul says:

    hoho… nanti leh belanja makan pizza…

  8. admin says:

    boleh je apa salahnya,, tapi bro lagi terror kan hehehe

  9. admin says:

    thanks bro luth..

  10. admin says:

    thanks bro kenwooi…

  11. admin says:

    terima kasih bro MrC…

  12. admin says:

    thanks bro mind…. dan best tengok blog kamu…

  13. admin says:

    ehehe nak ikut..?.. ni zaid pergi ngan keluarga lah… boleh je nanti kita buat untuk blogger ramai-ramai mesti best..

  14. admin says:

    tak .. mana ada kaya.. siapa cakap kaya hahaha…

  15. admin says:

    hoho.. boleh apa salahnya..

  16. yul says:

    bro ajr aku bole?haha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *