Aku Insan Biasa

KFC SNAX – Portal For The Youth

dalam Macam-Macam oleh

Check out the new KFC Snax Portal for the Youth for highlights on fashion, music and more.  Also, find out how you can gain Snax Points to redeem for KFC items.

Visit website to find out more.

Website:
http://www.snax.com.my

Minifesto : Snax is for the youth! If you’re looking for exclusive content then Snax is the bees knees! Best of all, when you munch on Snax, you gain Snax Points or SP!

How to gain Snax Points?

Macam-macam yang hebat ada di Snax.com.my , selain tu korang boleh daftar secara online dan ianya percuma, dah daftar nanti KFC akan pos kad SNAX kat korang dalam tempoh 2 minggu, lepas dah dapat kad SNAX korang bolehlah kumpul point dan redeem point yang korang dah kutip kat website dan dari outlets KFC.. bestkan.. yang paling best aku antara 1000 orang terawal yang daftar SNAX kad ni.. jadi KFC telah menghadiahkan aku makan free kat KFC beb..!! cayalah… so korang apa tunggu lagi daftar kad SNAX sekarang dan dapatkan hadiah dan makan free hanya di SNAX.com.my!

Inilah rupa Snax kad yang aku dapat… korang cepat daftar dan kumpul point.. lepas ni boleh makan free KFC ..

Yahoo dalam 2 minggu lepas korang daftar di portal SNAX.com.my! korang akan terima kad SNAX.

Terima kasih Tuan TH Lim yang baik hati bagi 1 Zinger Burger, 1 Cheezy Wedges dan 1 Carbonated Drink kat aku sebab aku antara 1000 orang yang terawal daftar Snax kad ini..

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

  1. ruby tak dapat surat lg,, dapat nanti baru nak publish kat blog.. ingatkan main2 je die org cakap 14 days.. memang betul zaid! esok hari ke 14.. esok baru dapat surat n makan free.. ko dah gi makan? kalau dapat ip man.. kita makan kat pavilion nak? hahaha.. plan baik la sangat!

  2. dalam card ada banyah point macam mana boleh redeem point n tolong call 012-7661667ntq

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Rejab dan Salah Faham.

Sebenarnya tidak terdapat dalil-dalil yang menentukan kelebihan bulan ini. Justeru, dapatlah diringkaskan
Kembali Ke Atas