Gatsby Deodorant Street Fair – Aneka Warna 1

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Gatsby Deodorant Street Fair – Aneka Warna 1

  1. syahid says:

    dan tak jumpa gak gambar aku kat sini

  2. Melz says:

    pergh zaid . kau dapat masuk bola dalam crazy car tuh ??? omaigod salute spring kete bai !

  3. admin says:

    hehe tu pun nasib je melz.. lepas tu try tak masuk-masuk dah hehehe..

  4. admin says:

    lol ye ke.. hehehe sorry aku tak perasan ko masa tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *