Ferry Corsten @ Zouk KL on 23 April

Pertama sekali nak ucapkan terima kasih kat @Junkonline atas contest retweetnya untuk Ferry Corsten @ Zouk KL pada 23 April. Yahooo ini 1st time nak gi Zouk KL.. kalau saja-saja nak pergi tu jangan haraplah sebab malas nak keluar duit.. nasib baik menang 2 tiket, boleh aku ajak Alice.. kekadang otak ni nak relex gak dan dalam pada tu apa kata pekena alunan muzik dari DJ terkenal dunia ni kan mesti otak aku kembali relex lepas ni hehehe… relex ke?.. ntah la.. saja ubah angin nak dengar muzik ala-ala techno pulak..

Since bursting on the scene more than 10 years ago, Ferry has been pretty much on top of his game. Amid an arsenal of flashing lights, mesmerizing pyrotechnics, pulsating beats, thousands of people are still singing at the top of their lungs to his classic productions and latest hits. They, clamor to get as close to the stage as possible, to get a better view of the man pulling the strings behind the decks. From Malaysia to Melbourne, Lebanon to Los Angeles, few DJs can inspire this level of pomp and furor. This year sees not only the 10th Anniversary Party of the legendary name that started it all… System F, but also the launch of a brand new CD entitled “Once Upon a Night”.

Don’t miss out on your opportunity to watch him play his first club show in KL for almost 3 years and celebrate the birthday of the legendary System F. Dare you miss it?

http://www.ferrycorsten.com/
http://www.ferrycorstenvip.com/

ADMISSION:
TICKET ENTRY (inc 1 drink):
(Access Zouk & Barsonic):
RM60 Ladies / RM70 Men

BOTTLE ENTRY:
RM439 / 3 pax (At the door)

RESERVATIONS:
call 03-21712075 (12pm – 6pm)
016 3323191 (after 6pm)
or email rsvn@zoukclub.com.my

For more info please contact: info@zoukclub.com.my

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Ferry Corsten @ Zouk KL on 23 April

  1. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *