OH Slurpee – My Funniest Slurpee Video Contest

Yahooo akhirnya berjaya gak aku siapkan video contest untuk Slurpee ni… dah lama pending nak buat video ni tapi lama-lama jadi malas pula. Sampailah aku disuruh oleh beberapa pihak untuk masuk gak contest ni.. mana lah tahu kalau rezeki dapat RM500 kan.. hehehe.. orang cakap rezeki tak ke mana.. tapi kalau kita mencuba apa salahnyakan. Menang kalah perkara kedua, yang penting kita happy dan kawan-kawan yang dalam video ni pun happy sekali.

Video ni adalah dengan kerja sama kawan-kawan tempat aku bekerja, Antara pelakon yang terlibat adalah Alice, Kak Sal, Aby, Nurul, Shah, Ruby dan aku sendiri sebagai pengarah iklan pendek ni. Wahhh agaknya lepas ni banyaklah tawaran berlakon yang diorang dapatkan hehehe.. tak pe rezeki kawan-kawan lepas ni..

Oh ye memandangkan aku baru je submit video ni kat website http://www.slurpee.com.my/contest_video_detail.php?vid=401317042010024123 ianya mengambil masa 24jam untuk approval admin. So nak minta tolong kawan-kawan semua tolong VOTE video aku ni ye. Link untuk VOTE akan aku update bila video aku tu dah diapprovekan nanti. So buat masa sekarang korang layang je la dulu ye.. hehehe dan komen 😛

UPDATE : Video Slurpee ini dah approve dan dah ada kat website Slurpee untuk vote sila ke http://www.slurpee.com.my/contest_video_detail.php?vid=401317042010024123

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

7 Responses to OH Slurpee – My Funniest Slurpee Video Contest

  1. zara akuwi says:

    Rupanya senang saja nak pujuk kawan merajuk ya… dengan slurpee persahabatan kembali terjalin. Nice video clip. Ada message untuk disampaikan.

  2. hehe.. gud luck zaid.. thumbs up!!

  3. best vid ni !! bgus idea

  4. alice says:

    tp aku x reti belakon lah 🙁 mula2 rasa ngantuk….bila depan camera rasa nak tergelak je…

  5. admin says:

    thanks kak… tu pun dengan bantuan kawan-kawan..kalau tak ada mereka tak jalan gak video slurpee ni..

  6. admin says:

    jangan malu2 alice.. mana tau kalau ada rezeki kau dapat berlakon filem lepas ni heheeh..

  7. Pingback: uberVU - social comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *