Gatsby Deodorant Street Fair

Hari ni semua blogger berkumpul dan gathering di Berjaya Times Square bagi majlis “The Largest Blogger’s Gathering” bersama Gatsby Deodorent Street Fair. Majlis yang sangat meriah ini dihadiri lebih kurang 518 blogger baru dan blogger terkenal tanahair. Sampai je kat Times Square dalam pukul 10.10pagi dan aku terus ke registration counter. Agak ramai juga yang beratur tapi tak apa lah sebab salah aku gak siapa suruh bangun lambat.

Event Gatsby Deodorant Street Fair ini adalah bertujuan untuk mengumpulkan seberapa ramai blogger di Malaysia bagi mencipta The Malaysia Book Of Recored. Hari ini seramai 518 blogger yang telah hadir bagi memeriahkan lagi event ini. Selain dari mencipta rekod didalam buku, blogger dapat beramah mesra dan berhibur disamping permainan yang telah disediakan oleh Gatsby pada majlis ini.

Sekarang aku sedang buat live blogging dan gambar-gambar dan cerita akan aku kemaskini dari masa ke semasa.. apa-apa pun thanks Nuffnang dan Gatsby yang sudi menjemput aku untuk join event terbesar dan diiktiraf ini. Semoga event seperti ini akan diteruskan dimasa akan datang… sorry dah abis masa.. nanti aku update lagi ye.. tunggu malam okey.. baru ada feel.. 😛

Banyak permainan yang disediakan oleh pihak penganjur antaranya gusti sumo dan pelbagai gerai maianan.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to Gatsby Deodorant Street Fair

  1. mizzura says:

    wah…sangat up to date..!

  2. Amir says:

    jelesnya tgk korang kat sana… T_T

  3. sharinginfoz says:

    memang tengah tired ni… anyway memang seronok sakan…

  4. alice says:

    mmg best lah……tp sedih x dapat hadiah grand…..huhuhu 🙁

  5. Pingback: THE LARGEST BLOGGERS' GATHERING : MALAYSIA BOOK OF RECORD | Just Nizam

  6. admin says:

    mizzura join tak?.. saya buat live blogging bersama beberapa blogger lain kat situ..

  7. admin says:

    hehehe memang best bro.. rugi tak join tau..

  8. admin says:

    penat tapi berbaloi menang banyak hadiah.. best..

  9. admin says:

    tak apa alice… kalau ada rezeki mana tahu boleh dapat hadiah kat event lain pulak..

  10. admin says:

    mestilah best.. dah menang blackberry curve tuh.. hehehe.. tahniah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *