If I am Ip Man master, I would

“If I am Ip Man master, I would … ” atau dalam bahasa melayunya “Jika aku IP Man master, aku akan… ” yaaaa aku akan jadi yang terbaik dari yang paling baik. Tapi sebenarnya aku bukanlah seorang yang baik mahupun yang paling baik… sebenarnya aku baik-baik je.. hahaha ada paham?.. tak paham sudah aku pun tak paham apa yang aku merepek ni labu..

“If I am Ip Man master, I would … ” atau dalam bahasa melayunya “Jika aku IP Man master, aku akan… ” yaaaa aku akan musnahkan segala penjahat kat alam dunia ni dan buat banyak kontroversi hahha giler glamar la katakan.. lepas dah selamatkan orang pastu aku panggilah wartawan interview aku hehehe..

“If I am Ip Man master, I would … ” atau dalam bahasa melayunya “Jika aku IP Man master, aku akan… ” aarrrhhhh aku tak suka jadi watak baik dan menolong orang ni.. sekali sekala nak jadi penjahat gak, “dushh” “dushh” ambik kau penumbuk maut ni…. lepas tu insaf baru jadi IP MAN hehehe…

Okey kalau korang nak tahu siapa sebenarnya aku ni.. jom tengok komik IP MAN yang bakal diterbitkan tidak lama lagi.. beli dan tonton IP MAN 2 yang original dipawagam ye..

TO BE CONTINUED…

NAK TAHU APA TERJADI DENGAN PENJAHAT DAN IP MAN MASTER INI. SAKSIKAN SAMBUNGAN KISAHNYA DI PAWAGAM BERHAMPIRAN PADA 29 APRIL 2010 INI…

 

Sypnosis

After his victory over the Japanese General in Foshan, Ip Man moves to Hong Kong. He sets up a martial arts school to teach Wing Chun. Here, he is challenged by other kung fu masters, including Sifu Hung who masters in Hung Quan. Sifu Hung and Ip Man draw a tie in their challenge and the latter is adored as a recognized master in Hong Kong.

Meanwhile, Twister, the powerful but cruel boxer champion who despised Chinese kung fu destroyed the fruit market and harassed the kung fu institutes. Twister, who also resulted in Sifu Hung’s death, then challenged the Chinese kung fu masters for a public combat. Ip was filled with grief and indignation and he decided to take up the challenge. He swore to claim back the dignity of Chinese kung fu and the Chinese people. A furious fight is about to begin…

Ni nak bagi tahu nih http://www.gsc-eonbankcard.com/ nak bagi tiket free untuk menyaksikan cerita paling gempak bulan April ini tak lain tak bukan “IP MAN 2” untuk anda. Dapatkan 2 tiket apabila anga menggunakan GSC-EON Bank Credit Card sebanyak RM300 sahaja. Untuk maklumat lanjut sila ke http://www.gsc-eonbankcard.com/ , atau masuk kontes “If I am Ip Man master, I would …”   yang dianjurkan oleh Nuffnang dilaman http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/04/06/ip-man-2/ mana tahu rezeki anda boleh menang tiket wayang dan Samsung Jet Mobile Phone ataupun Samsung B2100 Mobile Phone.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Macam-Macam and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

12 Responses to If I am Ip Man master, I would

  1. @mishlinz says:

    huhu macam cite otromen saje =)
    chantek prop ngeee

  2. admin says:

    hehe tu la dah lari tajuk hehehe,.. prop kat tangki air belakang opis je..

  3. maslinamansor says:

    ada pelakon pembantu nampak… 🙂

  4. jfook says:

    Good luck hope you can win. ")

  5. Tian Chad says:

    Haha you surely got a pair of premiere tickets for Ip Man 2 already. All the best~!

  6. uda says:

    hehehe.. memang kelakar giler.. hope menang nanti..

  7. Zeeva says:

    Serius kelakar…hak3…

  8. admin says:

    heheh lepas di belanje slurpee mereka pun nak join.. kalau tak sponsor tak nak.. hehehe

  9. admin says:

    thanks bro.. wish me luck ye..

  10. admin says:

    hehe takut juga bro.. sebab i submit lambat.. anyway kalau tak menang tiket pun tak apa.. asalkan menang handphone.. hehehe…

  11. admin says:

    thanks.. doa-doakan la ye..

  12. admin says:

    ye ke best.. thanks v.much…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *