Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 2

Hai bertemu kembali dalam rancangan Ikan kekek mak iloy-iloy bersama abang zaid… hahahaha arrghhhh malas la nak cerita lagi.. bagi yang tak tahu, ni sebenarnya entry sambungan gambar dari

Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 1

so bagi yang berminat nak ke Aquaria KLCC amatlah dialu-alukan dan harga tiket dan detail map boleh dapat kat entry Aquaria KLCC PART 1 tu ye.. Tq..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Jalan-Jalan Di Aquaria KLCC – Part 2

  1. alice says:

    gambar yg ada latar belakang lukisan tu , kat toilet tau….semua ada unsur2 ikan2….hehehe..

  2. admin says:

    yup sangat unik kan… kat toilet pun jadi kita bergambar hehehe

  3. Salbiah says:

    Lomatik nyer… huhu.. Aku pun nak g lagi dgn kwn2 helpdesk…

  4. hemy says:

    fuh…masa aku ke sana dulu ada kamera cabuk je…gambar hampeh..nnt la pegi lagi skali

  5. admin says:

    jom arrr aku on je… tapi ko belanje bleh?.. hehehe

  6. admin says:

    tak pe pergi banyak kali.. kali ni ikan pun nak bertambah banyak tau.. lagi best..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *