Lin Yu Chun

A young Taiwanese singer with a booming voice is YouTube’s newest sensation, as a video of his performance on a talent show is earning him the title of 2010’s Susan Boyle.

Lin Yu Chun, a 23-year-old contestant on Taiwan’s “Super Star Avenue” can already boast a remarkable following. His performance of Whitney Houston’s hit rendition of “I Will Always Love You” earned him rave reviews from the judges and scores of Internet fans.

The performance was reminiscent of Susan Boyle’s “I Dreamed a Dream” rendition on “Britain’s Got Talent.” Boyle’s performance earned her 90 million hits on YouTube and made her subsequent album an international bestseller.

And now it looks like Lin’s performance could be the next rags to riches story.#sumber.

Wearing a bow tie and looking like he’s 12 years old, Lin belted out a rendition of Dolly Parton/Whitney Houston’s “I Will Always Love You. It’s become a YouTube sensation and could net the 23-year old $1 million if he wins the competition.

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Album Lirik Video and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Lin Yu Chun

  1. maslinamansor says:

    saya tengok berita tv8 semalam, cerita pasal budak nie…

    rupa bukan ukuran disana tapi kalau kat sini, payah la nak cari rezeki kalau tiada rupa….

  2. kenwooi says:

    he's so pro.. there are talent hidden everywhere =)

  3. admin says:

    tu lah.. dia dapat 1m kan?.. perhhhh kalau kat sini rupa cantik tapi suara hampehhh.. contohnya AF je cukuplah… tak berkualiti langsung,..

  4. admin says:

    yup… ntah-ntah kamu pun ada telent tersembunyi hehehe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *