Project Alpha 2 – Official Launch

Hari ini berlangsungnya pelancaran Project Alpha siri kedua di e@Curve Mutiara Damansara. Best betul bila PA2 ini telah dilancarkan dan tak sabar nak menonton tayangan video para blogger terpilih ni kat http://projectalpha.com.my/. Yang bestnya tadi dapat jumpa kesemua PA2 blogger iaitu KY, Si leser Azwan Ali , Niki, Ninie Ahmad,  Cheesie, Shaolin Tiger dan Joe Lee (Klubbkidd). Aku tak berapa kenal sangat dengan PA2 ni tapi yang bestnya juga Mr. Timothy Tiah (founder Nuffnang) sendiri yang perkenalkan kat aku kesemua blogger PA2 ni… thanks Mr. Timothy Tiah , walaupun dia bz melayan tetamu lain dia tetap ingat juga kat aku..

Apa-apa pun terima kasih la kepada sponsor yang aku tegur tadi dari Mas Airlines dan P1 W1Max… tanpa mereka tak adalah event besar macam ni kan…

Mr. Timothy Tiah, Redmummy.com dan aku … huhu kak red nampak Vogue malam ni  cayalahh..

Amboi-amboi-amboi… abang azwan ali, nampak je gedik tapi baik tau… aku salut la kat dia.. sanggup duduk makan bersila sambil layan peminat blognya..

Redmummy.com dan Sirman … pasangan romantik lah mereka berdua ni… best..best..best..

ntah apa yang blogger PA1 tu tengok ye… maybe dia tengok blog diorang kot?…

Aksi senget PA1 dan PA2 .. kelakarlah diorang ni.. macam-macam ragam..

Aku dan JojoStruys… tak sangka dia masih ingat kat aku dan alice..

Alice dan Jojo Struys.. ermmm kalau korang tanya aku siapa lagi cantik.. aku akan cakap.. mestilah awek aku Alice yang lagi cantik hehehehe.. jangan marah ye Jojo.. :P

Kak Ninie Ahmad yang mesra bersama Alice… cantikkan badan dia bak kata Alice… hai Alice.. kalau nak badan macam kak Ninie Ahmad ni kenalah berYoga hari-hari…

Aku dan Kak Ninie Ahmad. Memula masa aku nak cakap kat dia yang aku nak ambil gambar, Ninie Ahmad cakap dia suruh aku buat Yoga.. hehehe ada ke patut… abis nanti lemak-lemak kesayangan aku ni hilang kak hehehehe… pastu aku cakap dekat kak Ninie Ahmad cuba dia buat aksi yoga yang dia angkat Jojo tu… tapi cuba angkat aku pulak hehehe..

Joe Lee (Klubbkidd) dan aku… aku memang selalu baca Twitter joe ni sebab banyak info tentang artis kat twitter dia..

Walaupun letih tapi Joe Lee (Klubbkidd) tetap melayan aku dan alice.. cayalah bro..

Apakah ini?… ermmmm mungkin ini produk terbaru Adidas semperna world cup nanti kot..?..

bro Jai dan isteri bersama budiey

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com