Orang Kajang Memang Terbaik!

F1 Malaysia Grand Prix 2010 – Day 2

dalam Diriku oleh

par søger kvinde I Slangerup Thanks dating adventure TuneMoney for the free ticket … hari ke2 Malaysia F1 Grand Prix kat Sepang…ini adalah kali pertama aku tengok F1, memang bestlah… aku gi ngan mak aku tadi, perhhh tiket parking mahal gile, dah la tak boleh parking kat Litar Sepang.. kena parking kat KLIA pastu naik bus.. bus pulak mahal gile RM10 sehala, pergi balik dah RM20 sorang.. tapi nak tengok punya pasal kira ok je heheh lagi pun mak aku yang bayar hhihihi sorry mak, angah tak ada duit arrr.. 😛

kvinna söker par i Strängnäs jomlah layan gambar-gambar yang sempat aku ambik,.. sorry tak banyak gambar sebab datang pun dah lewat… tapi korang jangan risau.. esok aku gi tengok lagi perlumbaan akhir… aku nak snap banyak gambar lagi.. so korang layan yang ni dulu ye..

italiana cerca uomo

dating websites india

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. Bro, 2moro park at the petronas. than take free shuttle bus go to race place. last year i do like that & yesterday i oso park at the same place.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Placeholder

Madah Cintaku

Saat kakiku melangkah masuk ke ruang legarmu, terasa lemah sendi anggota. Namun
Kembali Ke Atas