Aku Accident

Sakitnye…. semalam aku accident motor.. gara-gara nak ambik tiket F1 yang aku menang ngan TuneMoney hari tu lah,.. dah la hari jumaat pastu tak gi sembahyang jumaat, tapi pergi ambil tiket pulak… inilah balasannya orang yang tak mengerjakan suruhan Allah S.W.T , ya Allah ampunkan aku… Nak dijadikan cerita, waktu rehat (sepatutnya pergi sembahyang Jumaat) tapi aku pergi pickup tiket F1…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com