Aku Insan Biasa

Aku Accident

dalam Diriku oleh

Sakitnye…. semalam aku accident motor.. gara-gara nak ambik tiket F1 yang aku menang ngan TuneMoney hari tu lah,.. dah la hari jumaat pastu tak gi sembahyang jumaat, tapi pergi ambil tiket pulak… inilah balasannya orang yang tak mengerjakan suruhan Allah S.W.T , ya Allah ampunkan aku… Nak dijadikan cerita, waktu rehat (sepatutnya pergi sembahyang Jumaat) tapi aku pergi pickup tiket F1…

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

11227924_10206569099611278_3594520352992209352_n

Isap Vapor Ok Kot!

Rasa macam ramai pulak sekarang yang mengisap vapor berbanding isap rokok. Ada
Screen Shot 2015-03-07 at 2.42.20 PM

Jom Kurus 9 KG

Asik-asik bila menulis blog aku mesti nak cakap “ahhh lamanya tak update
Kembali Ke Atas