Orang Kajang Memang Terbaik!

Yahoo Saya Menang Dua F1 Tiket Dari Twitter TuneMoney

dalam Blog oleh

asian men who date black women Alhamdulillah, rezeki lagi… hari ni aku menang 2 tiket menyaksikan F1 Grand Prix 2010 kat Litar Sepang.. Yahoooo ni first time aku pergi tengok F1, aku memang minat F1 tapi tak mampu nak beli tiket yang mahal tu… tapi hari ini mann søker mann i Rogaland TuneMoney telah merialisasikan impian aku tu… terima kasih banyak-banyak aku ucapkan.. contestnya mudah saya hanya retweet ini “ mann søker kvinne i Røros Retweet this to stand a chance to win 2 tickets to watch the F1 Grand Prix! Contest ends 3pm today. #tunemoneyrewards” dan menang tiket… senang je.. ok kepada korang semua jomlah join twitter live chat video free TuneMoney Twitter, mana tahu lepas ni banyak lagi contest yang diorang buat boleh semua orang menang hadiah sekali… yahoooooo… tunggu aku akan update gambar-gambar menarik semasa perlumbaan F1 nanti ye..

mann søker mann i Lyngdal

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

5 Comments

  1. tahniah bro…dushh..bukan nak inform contest2 camni kat aku…memang rezek i hang murah la dengan blogging ni..teruskan usaha bro…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Jejak Stormtroopers

#Stormtroopers were the elite soldiers of the Galactic Empire. Sebelah tu nak
Kembali Ke Atas