Yahoo Saya Menang Dua F1 Tiket Dari Twitter TuneMoney

Alhamdulillah, rezeki lagi… hari ni aku menang 2 tiket menyaksikan F1 Grand Prix 2010 kat Litar Sepang.. Yahoooo ni first time aku pergi tengok F1, aku memang minat F1 tapi tak mampu nak beli tiket yang mahal tu… tapi hari ini TuneMoney telah merialisasikan impian aku tu… terima kasih banyak-banyak aku ucapkan.. contestnya mudah saya hanya retweet ini “Retweet this to stand a chance to win 2 tickets to watch the F1 Grand Prix! Contest ends 3pm today. #tunemoneyrewards” dan menang tiket… senang je.. ok kepada korang semua jomlah join twitter TuneMoney Twitter, mana tahu lepas ni banyak lagi contest yang diorang buat boleh semua orang menang hadiah sekali… yahoooooo… tunggu aku akan update gambar-gambar menarik semasa perlumbaan F1 nanti ye..

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.