Monthly Archives: April 2010

IP MAN 2 – YIP MAN 2

Memang bestlah cerita IP Man 2 atau bak kata Joshua Wong Yip Man la zaid bukan IP Man hahaha… ye la saya tak berapa tau sangat cerita ni sebab tak tengok pun part 1 hihihihi =) , memula aku ingat … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 6 Comments

Gua.com.my – Tiket Konsert Ungu Dan AIM17

Hari ni dapat panggilan dari pihak Gua.com.my menyatakan yang aku adalah pemenang untuk kontest Konsert Ungu di website mereka iaitu Gua.com.my, konsert ni berlangsung kat Stadium Putra Bukit Jalil 1 May ini… tak sangka pula aku menang tiket ni sebab … Continue reading

Posted in Konsert | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 1 Comment

DiGi 360 @ SoHo KL – Blackberry Registration

Lepas je balik dari repair kereta siang tadi, petangnya aku dan Alice pergi DiGi 360 kat SoHo KL Montkiara, untuk pendaftaran Blackberry review aku tempoh hari tu… best gak kat DiGi 360 ni,… sangat interaktif… bila masuk je kat dalam … Continue reading

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , , , | 3 Comments

Ekzos Kereta Bocor! Proton Wira 1.5 Aeroback Special Edition

Malang tak berbau itulah yang terjadi kat aku bulan ni, ada je yang tak kena… ntah lah jap nak cek horoscope baik ke tak hehe.. baru jer lepas repair ekzos kereta yang pecah hari tu.. sebenarnya dah lama pecah tapi … Continue reading

Posted in Diriku, Uncategorized | Tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , | 7 Comments

ROASTERS Chicken Run is back again for Charity!

Watch out for the upcoming ROASTERS Chicken Run! The run is in its sixth consecutive year organized by Kenny Rogers ROASTERS and it aims to raise funds for National Kidney Foundation of Malaysia – Dialysis Treatment for the Young, a … Continue reading

Posted in Macam-Macam | Tagged , , , , , , , , , , | 7 Comments

Avatar II : My big Fat Pandora versus the deathly hallows striking back at Muriel’s Lethal Weopon:Realoaded

Hahaha macam-macam diorang ni kan.. tapi cayalah diorang sanggup buat video seakan-akan sama Avatar… tahniah kepada Hungry Beast Team, kerana video Avatar 2 trailer ini telah ditonton oleh 1.5 million hits di You Tube… perrrhhhh gila lah…

Posted in Video | Tagged , , , , , , | Leave a comment