Tadi Aku Ke Pejabat Nuffnang!

Petang tadi aku rushing ke pejabat Nuffnang sebab ada kerja sikit,… wahhh bertambah-tambah rezeki den ni.. terima kasih Nuffnang.. so ini gambar yang aku snap guna HP awek aku Alice …layann..

XinXian yang baik hati melayan karenah aku ....hhehehe

Saya dah letak mesej kat Nuffnang Footprints ! korang dah letak ke?.. hehhe

Xinxian dan Robb ... walaupun mereka bz dengan kerja tapi tetap melayan aku dengan baik sekali..

Inilah pintu masuk rezeki aku! Nuffnang lah ! siapa lagi... dengan Nuffnang lah poket aku sentiasa berisi $$$$ hehehe

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Diriku and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

15 Responses to Tadi Aku Ke Pejabat Nuffnang!

  1. kenwooi says:

    seems fun.. i've never been there before =)

  2. eyriqazz says:

    wah2, bertambah2 rezeki zaid..tahniah zaid…ada2, gambar kami paling kanan sekali…Advertorial apa pula kali ini? Bertuahnya badan…hik3…Bila nak blanje makan..

  3. admin says:

    hi kenwooi… nanti kalau free pergi lah sana.. best tau..

  4. admin says:

    ala bro tak ada apa pun.. just gi beramah mesra dengan staff Nuffnang je hehehe

  5. JAI says:

    Perghh..nampak kena ambik course dengan zaid camni mcm mana nak dapat advertorial. Thaniah bro…Nak 5 roti canai dan 3 teh tarik..ahaks..

  6. MrC says:

    wehu….rezeki ko mencurah-curah!

  7. esyam says:

    yeah nuffnang terbaik ๐Ÿ™‚

  8. khairil says:

    Patut la NN sayang lebih… hehe

  9. Pingback: Tweets that mention Mohd Zaid Othman ยป Tadi Aku Ke Pejabat Nuffnang! -- Topsy.com

  10. zool says:

    Tahniah..
    Bagus la camtu ada connection terus dengan nuffnang.. Mesti mantap

  11. admin says:

    yahoo saya pun setia dengan Nuffnang… terbaikkk

  12. admin says:

    sama je Khairil… tak ada bedanya hehehehe

  13. admin says:

    thanks bro..

  14. admin says:

    thanks CikLilyPutih … kamu dah atar entry ke?… wish u goodluck too..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *