UNDI SAYA – Top 40 Finalist Milo Fuze (Snap your Jam Packed Day) Contest

Aku nak ucap terima kasih kepada semua yang terlibat dalam pembikinan kontest Milo Fuze “Snap your Jam Packed day” ni… akhirnya aku berjaya dapat Top 40 dalam pertandingan ni.. memang tak sangka boleh terpilih top40 sebab semua peserta punya gambar cantik-cantik dan creative belaka, Hari ni nak minta jasa baik kawan-kawan blogger, kawan-kawan Facebook, kawan-kawan Twitter supaya undi saya ye… Oh ye pengundi terbanyak juga dapat hadiah tau… berupa sebuah iPod Shuffle untuk 3 pemenang.. wahhh menarik bukan… undi saya dapat iPod Shuffle lagi… jadi undi jangan tak undi ye…

Ok senang je cara nak undi…ikut step ni… Mula-mula masuk web http://www.milo.com.my/fuze/top40finalist.htm dan pilih gambar saya yang hujung sekali tu… tajuknya Energized With Milo Fuze

Lepas dah klik link tadi anda akan masuk terus ke page gambar saya… kat sini : http://www.milo.com.my/milomy/fuze/finalist/energized_with_milo_fuze.aspx

lepas dah masuk page gambar saya ni… silalah tekan butang “VOTE FOR ME NOW!” tu untuk mengundi saya ye… ingat undi banyak-banyak supaya anda juga boleh memenangi iPod Shuffle yang dabooommm tu… tapi sebelum undi kena register dulu kat sini – KLIK SINI UNTUK DAFTAR DAN UNDI ZAID

Akhir kata saya nak ucapkan jutaan terima kasih kepada yang sudi mengundi… saya pun doakan anda boleh menang sebijik iPod Shuffle ye…

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Blog and tagged , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

8 Responses to UNDI SAYA – Top 40 Finalist Milo Fuze (Snap your Jam Packed Day) Contest

  1. khairil says:

    will vote for you…yeahhh
    harap2, dapat iPod <3

  2. HL_huiling says:

    since i can't vote for myself i'll vote for you!!!!! hehe…=p so i might win the ipod shuffle!!! hehe~~
    you vote for me too ya!! terima kasih banyak banyak!!!

  3. admin says:

    thank you HL.. i will vote for you too… hope we can win $$$$… hehehehe

  4. admin says:

    terima kasih banyak-banyak bro.. jasamu akan ku kenang…

  5. eyriqazz says:

    aku pasti mengundimu…tgh minta reset password..baru masuk balik dah lupa password..hik3..

  6. JAI says:

    DONE!! Menang nak air milo ais gelas Besar punyaaa…hehe..bro baper banyak diaorang tak kisah ker kita vote..maksud gua orang yang sama vote?

  7. Pingback: uberVU - social comments

  8. Pingback: Tweets that mention Mohd Zaid Othman » UNDI SAYA – Top 40 Finalist Milo Fuze (Snap your Jam Packed Day) Contest -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *