ZEE AVI – Live in Kuala Lumpur 20 March 2010 (Photo)

Singer-songwriter Zee Avi celebrates her homecoming with a super show at Life Center, Kuala Lumpur, Malaysia. She ends the night with her Manglish (that’s Malay + English!) hit, ‘Kantoi’.

Video credit : http://www.youtube.com/user/angelfireluv81

[nggallery id=7]

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Konsert and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to ZEE AVI – Live in Kuala Lumpur 20 March 2010 (Photo)

  1. fana164 says:

    Peminat Zee Avi ya =)

  2. admin says:

    macam tu lah hehehe..

  3. neodmarco says:

    failed la rambut dia masa ni.:(

  4. admin says:

    hehehe mengerbang semacam kan,… makeup artist tu buat tak lawa tu..

  5. alice says:

    sy tengok lawa je rambut die….sempoi…sesuai dgn karacter , lagu die…

  6. oh! da same guitar she used on quickie last nite.. cool cool.. dpt gak tgk dia live kat quickie yeah~ 🙂 🙂
    best la dapat tgk konsert dia.. love zee avi, especially kantoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *