Aku Insan Biasa

Novel – Tidakkah Ada Rindu – Zara Aluwi (PESTA BUKU ANTARABAGSA 2010, PWTC KL, 19-28 MAC 2010)

dalam Novel Pilihan oleh

Tempat : Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) Kuala Lumpur, Malaysia

Tarikh : 19-28 Mac 2010

Booth : Fajar Pakeer Sdn. Bhd.

Penulis : Zara Aluwi

Harga Semenanjung : RM 21.90

Harga Sabah/Sarawak : RM 24.90

[ Dapatkan Novel Tidakkah Ada Rindu (Zara Aluwi) dan diskaun terhebat di PESTA BUKU ANTARABANGSA 2010, PWTC KL, 19-28 MAC 2010 ]

Kerana cinta, Asiah lalai dengan tuntutan agama, membuatkan dia melarikan diri mengikut kekasih hatinya, Ah Sim. Perlarian tanpa hala tuju itu akhirnya menjebakkan diri ke dalam kancah maksiat. Kematian kekasihnya menyebabkan Asiah mengalami tekanan jiwa.

Rafiza, Rufila dan Rafidi dibesarkan penuh kasih oleh Encik Abu Bakar dan Bidan Suriati. Kasih sayang mereka langsung tiada belah bahagi. Apa yang diperolehi oleh Lia Asmara dan Nia Astika, akan diperolehi juga oleh mereka bertiga.

Tahun berganjak, Rafiza melarikan diri bersama pemandu teksi demi hidup bebas sehingga tanpa sedar berlaku sesuatu yang langsung tidak diduganya. Rufila sanggup korbankan kasihnya buat Nazril Shah demi kebahagiaan Nia Astika. Rafidi tetap tidak mahu mengalah dalam mengejar cinta gadis impiannya.

Kerana rindu itu adalah cinta yang harus terus melekat di hati, apakah Rafiza yang lari akan pulang ke pangkuan keluarga? Mungkinkah Rufila akan turut bahagia dengan keputusannya? Bolehkah Rafidi berjaya merebut hati gadis igauannya? Tidakkah ada rindu dalam hati, menghambat semula pertemuan?

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com

3 Comments

  1. bacalah… tak rugi pun membaca ni… sambil berhibur sambil tu boleh tambah ilmu… jangan lupa ye dapatkan buku ni… hehhe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

*

Terbaru dari

Placeholder

Info : NBKara.com.my

Laman www.NBKara.com.my dah boleh diakses macam biasa mulai hari ini, kerja-kerja menaik
Kembali Ke Atas