DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!

Kajian MCMC mendapati bahawa pengguna internet di Malaysia seramai 15,868,000 orang  pada tahun 2008 dan jumlah ini sedang meningkat sehingga tahun 2010. Internet banyak manafaat dan unsur positif jika penggunaannya untuk benda-benda yang baik, kita boleh mendapatkan pelbagai maklumat dan informasi terkini diserata dunia dengan hanya satu klik saja.

Saya seorang pengguna internet tegar yang tak boleh dipisahkan lagi. Memang pantang diri saya kalau tak berakses internet sehari. Pastinya saya akan rasa tak sedap badan dan bagai nak demam kalau tak berinternet. Ia memang betul tak tipu ni… hari ini saya dah ada BlackBerry dan ianya memang memudahkan saya untuk berurusan di internet, klik-klik saja dah dapat apa yang saya nak..

Sebelum ini saya memang tak berapa suka melayari internet melalui handphone sebab caj yang dikenakan terlalu mahal dan tak setimpal dengan apa yang saya langgani. Kini tidak lagi! dengan adanya plan “DG Smart Plan for BlackBerry” saya dapat berinternet, melayari internet, memuat turun video dan lagu dari artis kegemaran saya, melayari laman video streaming, bermain online games dan macam-macam lagi dengan murah dan pelayaran yang pantas hanya RM58/bulan.

Dengan penggunan download sebanyak 700kbps dan kelajuan upload sebanyak 200kbps serta penggunaan Quota sebanyak 3G sebulan sudah memadai untuk saya mengakses internet melalyi BlackBerry kesayangan saya ni. Memang pantas dan terbukti kelajuan melayari internetnya.

Sekiranya anda berminat sila layari http://www.digi.com.my/internet/3g/plan_rec.html dan pilih plan internet anda hari ini.

Pilih sama ada anda ingin menggunakan Prepaid atau Postpaid ?..

Pilih Smartphone untuk penggunaan internet tanpa had BlackBerry anda.!

Tanda pilihan berikut untuk penggunaan internet di BlackBerry anda… macam saya pilih semua sebab saya memang kaki internet 24jam tanpa henti..

Pilih berapa lama penggunaan internet seharian anda…

Dalam seminggu berapa hari anda melayari internet?..

Lihat dengan Plan DiGi juga anda akan menikmati kemudahan internet 24/7 dengan harga yang paling murah dan berpatutan… hanya RM58 sebulan, saya memang sukakan DiGi BlackBerry saya…jadi anda tunggu apa lagi.. dapatkannya sekarang…

Sekiranya anda berminat untuk dapatkan DiGi Blackberry dan talian internet 24/7 tanpa had “DG Smart Plan for BlackBerry” sila layari laman ini http://www.digi.com.my/blackberry/index.do

About Mohd Zaid

Seorang penulis blog yang masih belajar bagaimana untuk menulis blog dengan baik. Saya amat meminati muzik dan gemar bersosial secara berhemah dengan rakan-rakan. Sekiranya anda ingin saya membuat review produk, makanan atau menghadiri sebarang event, sila hantarkan jemputan anda ke email : admin[at]mohdzaid.com atau yedkajang[at]gmail.com
This entry was posted in Promo and tagged , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

11 Responses to DiGi Internet Unlimited Plan Paling Murah!

  1. papabear says:

    sounds liek a great deal… 🙂

  2. zaiMi says:

    kat tempat aku ni celcom lg berkuasa. pakai la celcom. hehe

  3. admin says:

    hoho cubalah digi pula mana tau lagi hebat…

  4. kenwooi says:

    i like they way they ask the questions =D

  5. alice says:

    go digi go…!!!

  6. admin says:

    thanks my dear… love u so much…

  7. Pingback: Why Smartphones can be Dumbphones « Aku Zaid

  8. aish112 says:

    so interested .. =)

  9. Kaka says:

    Kalau tmpt aku ni celcom mcm cucu kiri kura-kura kurus speednya..(slow yg takleh diucap dgn kata lain mcm taik…).Lebih baik pakai DiGi atau Maxis broadband

  10. Musafir Di Dunia says:

    Cerita murah emang murah, tapi DIGI TALK LIKE COCK. Dah lebih 10 tahun Broadband bertapak di M’sia ni, tempat aku mana ada coverage! Sepatutnya benda ni dah selesai lama dah. Kalau cam ni lah gayanya, internetnya lagi lembab ler jawabnya! Alasannya yg diberikan amat mudah, line busy…Orang lain dah maju kedepan ngan 4G dah. Digi masih bergelut dgn masalah 3G yg tak kunjung selesai lagi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *